reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
anetka wiesz co źle przeczytałam i myslalam ze urodziłas w dniu matury:-p

ja maturę z angielskiego miałam 5 maja 2009, a urodziłam dzień później:-p
Veronica a ja zwsze chciałam sie urodzic 29 lutego:-p:-D luty to dobry miesiac fajni ludzie rodza sie w lutym np ja:-p
kasiuch moze uczulenie na tkanine? ja czoraj sobie ubrałam nowe figi i cały dzien chodziłam i sie drapałam wieczorem jak sie przebieralam patrze a z przodu i z tylu tam gdzie były majtki miałam własnie mega wysypke swedząca dzis juz jest bledsza i tak nie dokucza
lolkak heh a czym ty taka zajeta bylas pewnie randkowaniem:-p

VeronicaMelania ja 3 klasę też kończyłam w liceum dla dorosłych :tak:

umi w sumie rodziłam w dzień matury, ale ja jej wtedy nie pisałam, chociaż pisałabym gdybym nie zrezygnowała ze szkoły :-p przez okno szpitala widziałam jak ludzie z mojej klasy szli na mature i żałowałam, że mnie tam nie ma :-p

anetka aaa to ty miałas planowana cesarke? myslałam ze tez cie wzieli z zaskoczenia:-p ja bym chyba oszalała gdybym wiedziała dzień wczesniej ze mnie potną:-p

Chwilami witaj ponownie:-) zycze powodzenia i ja moze estem krócej niz femme ale mam nadzieje ze mnie kojarzysz:-p
vegas nie no zazdroszczę wygladasz jak modelka:-) a Martynka to juz w ogóle cudna:) Ona zawsze tak ładnie pozuje?
nie, nie zawsze, ale lubi aparat:) a czasem wystarczy, że patrzy w aparat i ma fajne zdjęcie;D

oo matura, kiedy to było;)) jeszcze męża nie znałam;D

Anetka super, że bierzecie ślub kościelny:)

a ja pochwalę się choc nie jestem do końca pewna, ale Mała mówi mi co rano 'Cześ', myślicie, że to znaczy cześc?:D Ja jej zawsze co rano tak mówiłam, może załapała?

Umi
ja jak modelka? Oj chciałabym;)

Moja Mycha już ponad godzinę śpi. Marudna była, że hej. Dziś na spacerku mało pospała.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry