reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej :) ja aktualnie jestem w 35 tc i od poczatku przytylam jakies 14 kg z tym ze przez pierwsze dwa mies schudlam 3 kg ;//
a o plci mojego dziecka sie dowiedzailam dopiero w 25 tc. a brzuszek mam wielki.

jak sie zaczynal 6 miesaic to niektorzy mysleli ze ja juz zaraz bede rodzic:-D

reklama
hej :) ja aktualnie jestem w 35 tc i od poczatku przytylam jakies 14 kg z tym ze przez pierwsze dwa mies schudlam 3 kg ;//
a o plci mojego dziecka sie dowiedzailam dopiero w 25 tc. a brzuszek mam wielki.

jak sie zaczynal 6 miesaic to niektorzy mysleli ze ja juz zaraz bede rodzic:-D

no nie ktore kobitki mają duze brzuszki a nie ktore małe ;)

to zrobcie tak jak my;p gdy urodzilam przewiezli mnie na obserwacyjna na 2h gdzie dostałam Małą(miala zamkniete oczka) pytam meza i jak Jej dajemy na imie?(od poczatku miala byc Oliwka,choc maz chcial Amelke)pytam Niuni,oczywiscie dla zartow:Kochanie jak chcesz miec na imie? Oliwka? Ona nic. Mowie Amelka to otworzyla oczka i tak mamy Amelcie:)...

Mozna sie wprosic;)???

fajny pomysl na wybor imienia dla corci :D:D
widac od razu wpadlo jej w ucho to imie :))
a tak wgle to mnie tes sie strasznie podoba Amelka :)) jak bym maila corke to bym jej dala wlasnie tak na imie albo Oliwka :))

mlodamamusia mi brzuch zaczął rosnąć w sumie od 20 tygodnia, ale mały miałam, później jak zaczął rosnąć to niestety nie tylko on ale i ja cała :sorry2:
A co do płci, to najwyżej będziesz miała niespodziankę, tak jak ja :-) bo mój uparciuch do końca nie ujawnił kim jest ;-)

Maja też nie chciała się pokazać i prawidłowo odwrócić ;-) Tylko,że mi nie chcieli zaplanować cesarki i trzymali do końca ;-) 10dni po terminie przyjęli do szpitala no i w końcu wieczorem Niunia się ruszyła i o 23:50 była na świecie, po odejściu wód i skurczach co 3min,ale nie jakiś strasznie bolesnych ;-)

Umi nawet nie pamiętam czym ;-) Na pewno czymś ciekawszym ;-)

anetka wiesz co źle przeczytałam i myslalam ze urodziłas w dniu matury:-p

ja maturę z angielskiego miałam 5 maja 2009, a urodziłam dzień później:-p
Veronica a ja zwsze chciałam sie urodzic 29 lutego:-p:-D luty to dobry miesiac fajni ludzie rodza sie w lutym np ja:-p
kasiuch moze uczulenie na tkanine? ja czoraj sobie ubrałam nowe figi i cały dzien chodziłam i sie drapałam wieczorem jak sie przebieralam patrze a z przodu i z tylu tam gdzie były majtki miałam własnie mega wysypke swedząca dzis juz jest bledsza i tak nie dokucza
lolkak heh a czym ty taka zajeta bylas pewnie randkowaniem:-p

no ale wlasnie ja nie wiedze zeby go t swedzialo, a mu sie to powoli roznosi dzis juz ma troche po bokach i na pupie a wczesniej np. jeszcze wczoraj nie mial:/

Cześć:)

lolkak to naczekałaś niesamowicie długo :szok:
młodamamusia śliczny masz brzusio:-) a kilogramami się nie martw,to praktycznie jedyna okazja kiedy nie musisz;-)

lolkak na skurcze czekali? porazka niby po co?
kasiuch a nie miał goroczki wczesniej moze to tak jak po 3 dniówce? no ale goraczke zauwazyłabyś

Mamuśki przyszłe i obecne 90 -93

Temat połączyłam na forum ogólnym istnieje juz temat dla mam z roku 90, wiec to swoiste powielenie, a poza tym większość użytkowników z tego wątku udziela sie na głównym MM wiecmyśleze nie ma sensu robić podgrup

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiuch a kiedy idziecie do lekarza?

Ja już w trzecim miesiącu w zwykłe spodnie się nie mieściłam, a brzuch miałam ogromny, wszyscy myśleli że bliźniaki mam :-D

O to i on 39 t.c

SDC10478bb.jpg

Do góry