Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj dziewczyny a my ciągle mamy problem z imieniem... Mój K. chce Adrian, ale mi jakoś tak za bardzo się to nie podoba. Nie wiemy jak małego nazwać
Pomóżcie

;-) nawet duży
wiesz już czy będzie chłopiec czy dziewczynka?Ja też się bałam cesarki. W szpitalu babka chciała mi dawać jakieś tabletki na uspokojenie, żebym zasnęła ale nie wzięłam i w końcu jakoś udało się zasnąć, ale oczywiście o 5 obudzili mnie na KTG i mierzenie temperatury
A w nocy z 4 na 5 maja w ogóle nie spałam tylko całą noc patrzyłam na moją Zuzkę i gadałam z babką z sali, która w ten sam dzień co ja urodziła synka, również przez CC :-)
młodamamusia18 21tc chyba;-) nawet duży
wiesz już czy będzie chłopiec czy dziewczynka?
mlodamamusia mi brzuch zaczął rosnąć w sumie od 20 tygodnia, ale mały miałam, później jak zaczął rosnąć to niestety nie tylko on ale i ja cała
A co do płci, to najwyżej będziesz miała niespodziankę, tak jak ja :-) bo mój uparciuch do końca nie ujawnił kim jest ;-)