• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Oliwka - o niebo lepiej z tym uśmiechem ! ślicznie :-)

Ja miałam B a teraz to takie spore C ... i chciała bym żeby tak zostało ale jeszcze wszystko przede mną jak mi się zacznie mleko zbierać ... co nie ?

Kasiu - ... tak się teraz zastanawiam jak ty wyglądasz weź coś wklej :-p

Koszmarku - no później to ćwiczenia i dobre kremiki :-) a jak się ubierze dobry stanik to nic nie widać :-):-) więc wszystko się da zrobić ważne żeby rozstępów nie było bo wtedy to nie ładnie wygląda a tak to spoko :-)
A masz C więc nie takie małe :-p jak dla mnie C jest naj akurat :-) nie małe nie wielkie :-) póki co też mam C i jestem zadowolona :-):-) ... ale u Ciebie faktycznie wyglądają na spore D no ale dobry push-up robi swoje :-p

reklama
u nas już po burzy.......KASIAF87 nom mam taki średni blond....już sie zapisałam na dekolaryzacje tylko bedzie mi robiła najpierw balejaz i jeszcze pojde do niej ze 2-3 razy na kolejne pasemka bo fryzjerka powiedziała ze jak naraz by mi położyła te chemie to by mi włosy sie bardzo zniszczyły i mogły by wyjsc laciate i dlatego trzeba stopniowo.....KOSZMAREK c to rozmiar miseczki a te 36/38 to rozmier bielizny pod piersiami....FAMME FATAL spokojnie jeszcze o rozmiar ci w gore pojda a po porodzie to cycki sa dosłownie jad dwa melony a ciezki jak cholera....

femme no mowilam wam ze nie mam duzych heh :tak: nosze duze i glebokie dekoldy i do tego usztywniany stanik i tak wlasnie to wyglada no moze do D dobijam bo ten stanik mam specjalnie troszke mniejszy hehe taki bajer zeby cyc lepiej wychodzil hehe

eee dziewczyny ale to nasz tajemnica hehe :zawstydzona/y: taki bajer z tym mniejszym stanikiem :tak: no co wszystkie chwyty dozwolone heh e:laugh2:
oliwka ale tam jest napisane 36/80 a nie 36/38 czyli pod biustem i co jeszcze hehe ja sobie zaraz miarka zmierze ile powinnam miec w normalnym staniku (a nie za malym troszq ) hehe aaa mala ja tez znowu blond robie bo w tych staro wygladam i tez mi klada stopniowo pasemkami :tak: bo normalnie by sie siano zrobilo i wloski by byly zolte a nie blond ja juz 2 raz na blond schodze :happy: raz z czerwonych a teraz z czarno-turkusowych hehe :-p lubie kombinowac z wloskami :rofl2: ale scinac nie moge zle wygladam z krotkich :baffled: jak malolata a Tobie pasuje jakos ;-)

babeczki zmierzylam normalnie piersi miarka i mam 93 w obwodzie w cycach to jaki rozmiar to jest ?? ja tak sobie mysle teraz to zle ze ja tak piersi sciskam ?? bo jak zdejme stanik to az odciski mam :/

Ostatnia edycja:
Koszmarku - <sciana> no właśnie !!! ty nie możesz tak ściskać tych cycuchów a 93 to duże :-p ja nosze C a mam z 88 więc nie męcz ich tak bo to nie jest wskazane teraz ! ... co nie laski ? bo mogę się mylić ale wydaję mi się że czytałam że powinny mieć wygodę ;>

A gdzie nasza Niewyżyta się podziewa ? ;> ?!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
femme hhe ja przyzwyczajona do tego rozmiaru i nawet innego nie bralam :szok: heh mam dwa wieksze nowe ale jakos nie zdazylam ich zalozyc w sumie jak mam push up to i tak beda ladne nawet w moim normalnym rozmiarze nie ? bo mi sie wydawaly ze taki mniejszy je fajnie podnosi ale w sumie ja mam kilka tak malych ze mi brodawki widac jak sie nachyle hehe :laugh2:jak po cos sie schylam to zawsze Kris sie cieszy i mnie za cysie lapie heh :tak: dobrze ze mi o tym mowisz to bede zakladac te w normalnym rozmiarze bo moze faktycznie cos sie stanie od tego sciskania

a macie goraczke pod cysiami ? ja mam zawsze gorace :confused: i nie wiem ciemu

nocnykoszmar nio nie za dobrze jak wkladasz za male staniki, wtedy stanik uciska i krazenie jest gorsze, a do tego te odciski, ja tez kupilam kilka takich stanikow, niby mialy byc dobre, ja zakladam a tu lipa, normalnie cyce na wierzchu, raz zalozylam to pozniej mnie strasznie bolaly, i teraz wlasnie push-up kupuje w swoim rozmiarze, zawsze to lepiej ze zdrowiem

ale temata macie babeczki......a ja znalazłam fote z 32 tyg ciązy z Bartkiem nawet nie wiedziałam że mam zdjęcie jak byłam w ciązy....ech a żałuje że nie robiłam sobie fotek ,bo to fajna pamiątka....ja cycochy mam małe bo i bartek mi trochę wyciągnął ...ale nie żałuje bo jak się dzidzie karmi to ąż milej na sercu...a co do rozmirów to rzeczywiście w ciązy piersi muszą mieć wygode anie ścisk a po porodzie to najlepszy jest stanik dla matek karmiących bo nie uciska i nie może być za mały bo piersi muszą mieć przewiewnie...noi jak będą miały za ciasno to może się zrobić zastój ....i trza częstko ściągać ...ja miałam tyle mleka ze musiałam ściągać po każdym karmieniu a jak bartek spał długo to też ściągałam bo miałam twarde jak kamień a jak wyjmowałam cycocha do karmienia to mi mlesio leciało jak za strzykawki....aż bartka zalewałam

reklama
femme dobrze ze rozwinelysmy taki temat bo ja bym dalej nosila ten ciasniejszy stanik hehe :tak: ale zalozylam ten wiekszy i w sumie duzej roznicy nie ma w wygladzie wiec bede nosila normalny hehe ;-) musze sie przyznac ze ja mam rozstepy na cysiach :zawstydzona/y: tylko ze nie od ciazy a juz chwile temu dostalam bo mialam male calkiem i nagle urosly i od tamtej pory mam ale powiem Ci ze jak na solke uderzalam to nie bylo ich widac niby mowia ze rozstep sie nie opala ale te na piersiach sa chyba tak delikatne ze solarium je pokrywa bo dopoki bylam opalona to ich nie bylo widac dopiero jak przez ciaze musialam odstawic solke :rofl2: mam nadzieje ze te cyce nam sie nie zjebia hehe :crazy:
miska ja Ci powiem szczerze ze mi sie tez duze nie podobaja ;-) takie sa niewymiarowe jesli mi jestesmy dosc zgrabne to duzy cyc zle by wygladal :tak: nie naturalnie :-p a jak ja mialam cysie kiedys takie calkiem male (jeszcze rok temu ) :-pto moj tez nie narzekal hehe :happy: nie kazdy facet lubi takie duze doje :-pa jaki TY masz rozmiar ??:blink:
oliwka no temat konkret heheh no ale co kazda z nas po ciazy chce dobrze wygadac :rofl2: a piersi roznie na ciaze reaguje bleee no i masz racje focie to super pamiatki ja tez troszke z brzuszkiem fotek wywolam :happy: i kiedys malej Ines pokaze :-p jak mamusia wygladala hehe
madzik wezme pod uwage co mowicie moze dlatego ta goraczke w piersiach mam w domu staram sie wogole bez stanika chodzic w samej koszulce ale jak wychodze to je cisne zawsze hehe ale wyjelam te wieksze staniki wiec spoko teraz bede nosic te nowe

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry