femme fatal
Mama Ninki :)
Oliwka - o niebo lepiej z tym uśmiechem ! ślicznie :-)
Ja miałam B a teraz to takie spore C ... i chciała bym żeby tak zostało ale jeszcze wszystko przede mną jak mi się zacznie mleko zbierać ... co nie ?
Kasiu - ... tak się teraz zastanawiam jak ty wyglądasz weź coś wklej
Koszmarku - no później to ćwiczenia i dobre kremiki :-) a jak się ubierze dobry stanik to nic nie widać :-):-) więc wszystko się da zrobić ważne żeby rozstępów nie było bo wtedy to nie ładnie wygląda a tak to spoko :-)
A masz C więc nie takie małe
jak dla mnie C jest naj akurat :-) nie małe nie wielkie :-) póki co też mam C i jestem zadowolona :-):-) ... ale u Ciebie faktycznie wyglądają na spore D no ale dobry push-up robi swoje 
Ja miałam B a teraz to takie spore C ... i chciała bym żeby tak zostało ale jeszcze wszystko przede mną jak mi się zacznie mleko zbierać ... co nie ?
Kasiu - ... tak się teraz zastanawiam jak ty wyglądasz weź coś wklej

Koszmarku - no później to ćwiczenia i dobre kremiki :-) a jak się ubierze dobry stanik to nic nie widać :-):-) więc wszystko się da zrobić ważne żeby rozstępów nie było bo wtedy to nie ładnie wygląda a tak to spoko :-)
A masz C więc nie takie małe
jak dla mnie C jest naj akurat :-) nie małe nie wielkie :-) póki co też mam C i jestem zadowolona :-):-) ... ale u Ciebie faktycznie wyglądają na spore D no ale dobry push-up robi swoje 
nosze duze i glebokie dekoldy i do tego usztywniany stanik i tak wlasnie to wyglada no moze do D dobijam bo ten stanik mam specjalnie troszke mniejszy hehe taki bajer zeby cyc lepiej wychodzil hehe
taki bajer z tym mniejszym stanikiem 
raz z czerwonych a teraz z czarno-turkusowych hehe
ale scinac nie moge zle wygladam z krotkich
jak malolata a Tobie pasuje jakos ;-)
heh mam dwa wieksze nowe ale jakos nie zdazylam ich zalozyc w sumie jak mam push up to i tak beda ladne nawet w moim normalnym rozmiarze nie ? bo mi sie wydawaly ze taki mniejszy je fajnie podnosi ale w sumie ja mam kilka tak malych ze mi brodawki widac jak sie nachyle hehe
i nie wiem ciemu