• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
prosze bardzo kobitki.....
123701d17429e55f73c70ab4c407f95d,5,19,0.jpg

Ostatnia edycja:
madzik1388 ja też miałam przed ciążą C a teraz to już DD albo F. Zobaczymy co będzie po ciąży..

Oliwka bardzo ładnie z makijażem i uśmiechem, ślicznie wyglądasz. I masz się uśmiechać a nie takie miny robić.

miskahxc mój to jest drobniutki- 87, może 88 i 12 kg
oliwka_11 bardzo Ci ładnie. Ja też kiedyś miałam bardzo długie włoski a teraz mam gdzieś tak do łopatek. Zawsze to wygodniej, no i trzeba włosom troche dać odpocząć.

Ostatnia edycja:
dzięki kobietki.........miśka dupa z upojnej nocy bo mam @ więc niestety.........dobra ja narazie zamykam bo u nas burza jak cholera odezwe się jak przejszie to papapapapapapapaap brzunie kochane (jakoś dziś mam dobry humor....to chyba od makijażu bo jak człowiek dobrze wygląda to i tak się czuje!!!!}

Madzik Ja mam a raczej miałam duże C a teraz to już i tak urosły... Mój M. to mowi że jeden to z 2kg cięższy jest... Zawsze miałąm duże a teraz to masakra będzie jak karmić zaczne... więc nie jesteś sama, ale mimo wszystko chcem karmić i mam nadzieje że tak jak moja mama będe miała dużo pokoramu (bo babcia to 4 dzieci miała i żadnego nie karmiła)
Oliwka dużo ładniej... ale jeszcze raz Ci mówie zmiana kolorku rozświetli ci twarz :-) Ty chyba naturalnie masz dużo jaśniejsze no nie?
Famme coesze sie że humorek lepszy (to widać)
Koszmarku to jaki ty masz rozmiar bo naprawde wyglądają na duże, a mówisz ze są małe, więc pochwal sie rozmiarem

Do Snoopy napisałam, jak tylko coś odpisze to wam przekaże ale prosiłam żeby odrazu wpadła na BB... No i przekazałam wieści o nowym maluszku w naszej internetowej rodzince :-)

reklama
femme widze ze podobne myslenie mamy hhe :-) jesli od karmienia sie chudnie to ja wtedy bede karmic ile dam rade hehe :tak: a co zrobic jak sie z cyckow flaki zrobia ?? hehe
madzik ja nawet nie wiem jaki rozmiar mam heh musze zobaczyc moze na jakims staniku mam a jak nie to sie zmierze hihi:-p ale serio musze miec dobry push up hehe :happy:
ilonka no to poczekam i zobacze ile mi urosna jak urodze :rofl2: a w razie urosna duziooo to co mam robic ehhh ? nie chce miec flakow :happy2: hehe ciekawe czy gdybym miala obwisle to w staniku z wypelnieniem bedzie to widac ? kurdeee ej mam dyleme hehe :-p
miska ja mam maleee hehe moge Ci stanik pozyczyc w ktorym to tak musi wygladac hehe :-p zaraz wam napisze ile jo tam mam ino w tych dojach hehe :laugh2:
oliwka slicznie wymalowana :-p faktycznie sporo Cie zmnienia make up :tak: taka wypoczeta jestes jakas no i te nowe wloski mmm dobrze ze tu facetow ni ma ;-) bo jeszcze ktorys by sie zakochal heh :happy:

dziewczyny nie znam sie na oznaczeniach stanikow bo kupuje na oko albo na reke Krisa hehe ale na metce napisane C 36/80 co to znaczy?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry