• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Oliwka przynajmniej troszke odpoczniesz ;-)ja to bym chciala zeby ktos sie zajol Ala przez nawet przez 3 godzinki :-(

nocnykoszmar eee nie obrazaj sie ;-) ale cycki masz naprawde spore i mleka powinnas miec duuuuuzo :-) a co do piersi to nie wiem czy sie robia obwisle, mi w czasie ciazy prawie nie urosly a jak przestalam karmic zmalaly i sa mniejsze niz przedtem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oliwka - to widzę postawiłaś na rozpustę :-p w sumie dobrze kup sobie pełno smakołyków usiądź przy dobrym filmie i miej wszystko w poważaniu :-) ja uwielbiam taki stan :-)

Koszmarku - no z tego co widziałam i słyszałam to niestety tak jest ;/ ...

femme fatal uuu wez nie doluj koszmarka :-) przy Jej rozmiarze to pewnie beda siegac do brzucha :-p:rofl2:

Wlasnie powiedzcie mi dziewczyny(chodzi mi o te ktore juz maja duze dzieci) jakie kupujecie herbatki ? bo zastanawiam sie czy tylko ja jestem taka sknera i kupuje Ali herbaty rozpuszczalne z biedronki !! jedna paczke mam prawie na 2 tygodnie a z hippa czy bobovity to nie starcza nawet na tydzien :no:

polna ja sie nie obrazam hehe :-) wariatka a cycki moze tak na fotach wygladaja wcale duzych nie mam :tak: serioo
femme ja wiem ze to moze troszke samolubne i malo dorosle ale ja wlasnie z takich powodow nie chce dlugo karmic :-( raz ze chce szybko wrocic do swojego bylego stanu wiec pewnie dieta (a przy karmieniu bym nie mogla) nasluchalam sie o tych bolach brodawek i tych jakis zatorach pokarmu czy cos ze piers twardnieje :-( no i o tym ze piersi sie wypompowane robia eeeh moze zmienie zdanie jak urodze ale watpie chciala bym jakos wygladac :-p miss ze mnie nie jest ale no co hehe kazdy ma jakis lot na punkcie wygladu :-p a z reszta nie wiadomo czy wogole mleko bedzie bo u mnie niestety jakies fatum jest ze mamuski mleka za duzo nie maja :-(

POLNA ja to kupuje jej bobovity taka 400gram u nas w aptece kosztuje 13 zł a tak to daje jej soczki z biedronki "pychotka " i oliwka uwielbia wode niegazowaną o smaku truskawki żywca a ta co dajesz małej to też dobra jest choć nawet nie wpadłam na to że mogę oliwce dawać ....dobry pomysł muszę spróbować....a i od tych sokow to oliwka ma ładną cere taką sniadą

Oliwka ja tez Ali odczasu do czasu kupuje ..pycholandie.. i powiem Ci ze na 200 ml wody daje dwie miarki herbaty i ma juz fajny smaczek a z hippa trzeba wsypac chyba 4 zeby miala jakis smak a pozatym za 13 zlotych to ja bede miala 4 paczki herbaty na miesiac i wiecej :nerd: czasami kupuje z Ekolandii i tez sa dobre tylko trudniej granulki sie rozpuszczaja i trzeba chwilke trzepac butelka :-) sproboj ;-)

nocnykoszmar taaaa ja fotki widzialam i wiem jakie masz :-p

reklama
polna jojo hehe ja zaraz wpadne Twoje zbadac hehe :-) eee zrec mi sie chce nie wiem co mam wszamac cos na slodko bym se pochlonela hehe :laugh2:zaraz rozmowy w toku beda ogladajcie bo bedzie o dzieciaczkach cus :-p ja obejrze a co se zalowac bede hehe :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry