Dziekuje wszystkim za wszystko i za wsparcie:-)
Mała nie chce spac w łozeczku

zasypia albo przy cycu albo gdy tatus ja nosi
asiowo gratuluje, sliczna dzidźka....:-) cód miod i orzeszki

pozazdroscic porodu, oby wszystkie byly takie

a jak sie czujesz bez brzuszka/????
No jeszcze troszke brzuszka zostało;-) ale z dnia na dzien robi sie coraz mniejszy:-) a bez brzuszka nawet super:-) Teraz patrze na mała i nie umiem uwierzyc w to, ze ona sie w tym brzuszku mieściła, w koncu kawał baby z niej:-)
Asiowo ale szkrabik przesłodki. Fajną masz piżamkę, to chyba specjalna do karmienia?? Ile taka kosztuje??
a dzieki:-) na targu ja gdzies upatrzyłam... ona ma takie fajne rozciecia po bokach i jest naprawde wygodna do karmienia:-) dokładnie 28 zł za nia płaciłam:-) a w ogole to było tak gorąco, ze ja codziennie zmieniałam koszule... ogólnie zuzyłam 5 sz. Bo jezcze 1 była do porodu. Mąż jechał mi kupic 2 na ramiaczkach, bo zaduch strazny był w szpitalu, bo upał na zewnatrz
Asiowo biedactwo to teraz się namęczysz...Ale może szybko się porozumiecie i będzie lepiej

Odpoczywaj i regeneruj siły
Dla tej malutkiej istotki warto sie nameczyc:-) a wiem, że moje mleczko jest dla niej najlepsze i na pewno nie zrezygnuje:-) wytrzymałam 9 miesiecy, poród... to i wytrzymam karmienie;-) Ja sie porodu nie bałam i to mi tez pomogło... z resztą przede wszytkim nie panikowac. Mi to wyszło na dobre i urodziłam pół godz po dotarciu do szpitala:-)
A mi oxy podłaczyli na samym koncu, jak juz nie miałam siły... pomogło mi troche, bo lepiej czułam skurcze parte... :-) ale zleciało dosłownie 5 kropel:-)
w ogole troche nieswiadoma byłam z tego zmeczenia, ale juz po... i mój Aniołek sprawił, ze wszytkie te meczarnie poszły w zapomnienie:-)
I powiem wam, ze sprzatanie, chodzenie po schodach, swieze powietrze i przytulanie meza pomogły... :-) A mężusiowi codziennie dziekuje za nasza Paulinkę, a on mi