• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

o tak KFIATUSZKU trochę sobie odpoczne,zrobie sobie kąpiel i w końcu wydepiluje sobie brwi i nogi.Ech no i troche ogarne w pokoju .ja również jestem tego zdania co dziewczyny....i to racja ze vjak jest dziecko to człowiek sie zmienia,bardziej dorasta i nie mysli tylko o sobie a o całej rodzinie i o tym zeby temu maleństwu było jak najlepiej np J snoopy zmienił sie jaj mała sie urodziła...jak jest teraz to nie wiem bo snoopy nie pisze ,a własnie co sie z nia dzieje????????macie z nia jakis kontakt???????

reklama
femme ja w sumie z gdyni nie jestem :-) mieszkam dokladnie w MOSTACH kawalek za gdynia mam do centrum 15minut drogi autkiem a mojego mozesz i kojarzyc ehe :-p on zanim sie poznalismy to byl konkretny babiarz i imprezowicz hehe moze na potancowie go gdzies widzialas :tak:ale teraz jest na szczescie kochany nie zostawia mnie ani na krok przez te dwa lata :rofl2: chociaz potrafi zagrac tak na nerwach ze szok no i poza tym przeszlosc ma nie fajna :-( jest recydywista :-( ale to nie przeszlosc swiadczy o czlowieku sama dobrze wiesz ze ludzie sie zmieniaja pamietam czasy jak jezdzilam do pudla plakalam przy powitaniu i rozstaniu :baffled: ogolnie moja historia cala jest nieciekawa az wstyd opowiadac gdybyscie nie byly tak wyrozumiale to powiedzialy byscie aa to ***** jebnela sie ze swoim bylym a ze jej zle bylo to wrocila spowrotem bo wygodniej .... tak to z boku wyglada ale tak nie jest ja naprawde sie zmienilam otworzylam oczy i wiecej nikomu krzywdy nie zrobie ale ciagle mi to wszystko w glowie siedzi i pewnie tak juz zostanie

OOooo ludzie ale czytania mialam :wściekła/y::laugh2:
A ja dalej szaleje i kupilam pontony dzieciom za 3 zaplace 35 zl a odbiore osobiscie bo sa z Rzeszowa !! a ja robilam barszczyk czerwony z uszkami faszerowane grzybkami ,rak nie czuje od tego sklejania :crazy::rofl2:

Miska jaka pipo ? :szok: <plask> jak juz to pisz kura bo tak na mnie w szkole mowili :-D i zwracam honor jesli kupilas Fifkowi namiot ;-)
to wkoncu siostra czy ktos jeszcze przylatuje ? :happy: pewnie doczekac sie nie mozesz ? :-p

Asiowo oj niech Tatus Paulinki nie nosi na raczkach bo sie przyzwyczaii i bedziesz miala duzzzy klopot :no: wiem wiem dzieci to przeciez slodki ciezar ale na poczatq potem jak rosna to coraz trudniej nosic na rekach-ja sama czasami jak Ala sie obudzi to ani herbatka ani smoczek nie pomoze i musze Ja ponosic na rekach a jest juz 12 kg to cwigania :nerd:

Oliwka no to odpocznij Kochana ,dobrze Ci to zrobi ;-)

Mika swieta racja z tym co pisalas !! ja lezalam z babka 35 letnia-nauczycielka geografii ,pierwsze dziecko !! U nas jest tak jesli mamy urodza w nocy to dzieci przywioza dopiero rano i to zazwyczaj mamy ida po dzieci!! ja ledwo co wstalam i odlaczyli mnie od cisnienia i kroplowki to poszlam odraz po Alunke a Ona dopiero po obiedzie a nie miala cesarki :angry: a po dziecko przyszla tylko dlatego bo mezulek przyjechal z rodzicami - WSTYD :no: zanim przewinela corke minelo pare minut :no: a najlepsze bylo w tym ze dzwonila w tymsamym czasie do mamy i pytala sie co robic bo miala odparzona pupke,jakby nie mogla otworzyc pudelka z wyprawka od szpitala i wziasc probke kremu albo pojsc do poloznej :crazy:

femme heh to dobrze :tak: kurcze cus bym wszamala ale nie wiem co a dopiero obiad skonczylam amkac hehe ;-)

ejjjj jak wy tak gadacie o tym ze mlode czasem wiele wiecej przy dziecku potrafia niz te straszne to az mnie ciary przechodza hehe :tak: bo ja sie boje ze sobie rady nie dam :-pz przewijaniem ubieraniem i z cyckaniem hehe :rofl2:

Ja w sumie najbardziej się będę bała dać małą K:-p bo on taka niezdara :-p ale ogólnie to myślę że dam radę :-) na początku mama albo siostra mi pomogą dadzą parę rad żebym maluszkowi nieświadomie krzywdy nie zrobiła i będzie ok :-)
a tak to boje się że nie wytrzymam tego bólu przy karmieniu piersią :-(

EEeee tam ,bol nie jest az taki straszny-oczywiscie zalezy od cycuszkow i ssania bobasa :-) u mnie Ala odrazu zalapala o co chodzi i pila laadnie mleczko,fakt troszke bolalo ale jak sie tak patrzylo na Nia to jakos bol mijal:rofl2:
Zreszta kobietki My mamy to w naturze jak brac dziecko i inne pierdolki wiec co sie boicie :-p

Mi to dobrze mowic bo juz zamna te wszystkie ciezkie dni :-):-D

Zapomnialam napisac ,,, chyba Kasia ma numer do snoopy !!?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry