• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Koszmarku właśnie od karmienia się zajebiście chudnie :-) a cycki i tak Ci opadną ale to nie znaczy że z tym nie da się nic zrobić :-) a ja właśnie też jestem taka że chce wrócić do swojej wagi i ogólnie zależy mi na dobrym wyglądzie dlatego chce jak najdłużej karmić ;-)

polna_N to wielkosc cyckow zalezy od ilosci mleka????
nocnykoszmar to moze sie pochwal jaki rozmiar stanika nosisz, to sobie dziewczyny zobacza czy masz duze czy male:-)
kurcze nie straszcie ze obwisniete cycki po karmieniu beda, ja to mam nadzieje ze moje sie nie zmienia...

nocnykoszmar cycki to sie robią obwisłe od tego, że sporo się powiększają podczas karmienia( ja przed ciążą A, na początku karmienia spore D). A karmienie podobno wręcz przeciwnie, jest rodzajem "ćwiczenia" dla piersi, taki "masaż".
polna ja kupuje takie w torebkach do parzenia, ale on zbyt wiele nie pije herbatek, może szklankę na dzień, a może nawet nie.Więc też mi starcza na ok miesiąc. A tak to mu kupuje wodę, soczek, kubusia playa albo sok duży w kartonie(taki to ma na kilka dni)
asiowo gratuluję szybkiego porodu:tak: Ja to jak przyjechałam do szpitala do porodu o 9 to miałam już skurcze od 3, a urodziłam dopiero o 15.35, a oxy mi podłączyli ok 12 i jeszcze zastrzyk później:-(:-(:-(po którym się czułam jakbym miała odlecieć z tym łóżkiem:laugh2::laugh2::laugh2:. A co do karmienia to jeszcze kilka dni, może z tydz, góra 2 i mała się nauczy dobrze ssać to się wygoją. Ja na początku miałam tak samo. Pilnuj tylko żeby chwytała brodawkę z otoczką jak najgłębiej.

Ale zescie nabazgrilily :P Wiecej sie nie dalo ??:D:D hehe zartuje! Ja siedze i nudaaaa wielka , bylam a sklepie po gazete , ale lipnie bo nie ma dla mnie zadnej pracy :/

Polna przylatuje brat i siostra ( 14i 11 lat) , a co do cyckow to mi tez zmalaly po ciazy :/ i lipa takie mom rodzynki <lol2>:rofl2:

Koszmar a Ty sie nie wykrecaj bo cyce masz jak donice :D:D :-pSmieje sie , ale bardzo ladne :P Dej troszku :D

Oliwka opierniczaj sie ile mozesz :D Ja uwielnbiam takie beztroskie wieczorki :D:D Tylko zobaczymy kiedy bede je miec jak mala sie urodzi to chyba nie predko :P Bo nima ani mamy ani tesciowki :/.

zgodnie z obietnicą wklejam zdjęcia jkak jestem umalowana....dla porównania wklejam i mnie nieumalowaną
63a5166cfe5ed91911b5ed3012ae5949,5,19,0.jpg
30583419f7ab4944e6f00d03995bfa26,5,19,0.jpg
31c0e050f9384460f399428c434ae19d,5,19,0.jpg
83f0152a594cdd18973e83915b6cbc4a,5,19,0.jpg

Ale przed ciążą byłam szczuplutka bo ważyłam 52-53 kg przy 172 cm wzrostu a w ciąży przytyłam 17 kg:-D:-D:-D,to też swoje dało. No ale faktem jest, że miałam duuuużo pokarmu i mój mały przez pierwsze 6 tyg przytył 2 kg.

reklama
Olwika zdjecia super :) Porownanie jest :D:D Ale jakby jesce na Twojej buzce zagoscil usmiech to by bylo juz super ekstra fantastycznie :P Aaaa i jakie Ty masz chude nogi <:baffled: doslownie patyczki !!

Madzik to pewnie beda giganty :D:D:DBedziesz mogla na plecy zarzucac :P:D heheh Oczywiscie bez urazy to tylko zart :)

Ilona a ile Twoj wazy i mierzy teraz ?? moj ma 95cm i wazy prawie 16 kg :) chyba cos zaduzo , ale bardziej taki ubity niz grubas z niego !

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry