• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dziewczyny jakie macie "cycate" tematy:-):-):-)nie bylo mnie 4 godz a musialam czytac i czytać.... niestety nie zdaze nic konkretnie napisać bo moj S za 5 minut będzie.klucimy się od wczoraj, przez moje humory, to da dzis wojne.:szok: ale u nas to ja rządze więc...nie ma co gadać:-p a byłam na zakupach. kupilam pare pierdul dla maluszka:-)takie co pasuja dla chłopczyka i dziewczynki:)

no to spadam. zajrze rano, tylko mi tu dużo nie nabazgrac...:tak:

reklama
olenka hoho no ladnie jak Ty rzadzisz hehe :-) no i temat faktycznie mamy konkretny heh :tak: milego wieczoru babooo :-p

kurcze ja musze sie wykapac ale mi sie troszke nie chce hehe ale nie moge byc smierdzielkiem :no: moj dupek idze se zaraz do baru pograc w bilard :rofl2: ehh bede miala spokoj bo od dwoch dni marudzi ze ja tu pewnie frajerow obracam a nie pisze z kobitami hehe czubek :happy:

Famme moje zdjątka znajdziesz na NK i na zamkniętym...
Ja miałam zawsze duże 75C i miałam ok 90cm, teraz niby mi urosły i mam stanik 80C (nowy) i jest dobry... Ja na rozmiary rzadko kiedy patrze bo rozmiar rozmiarowi nierówne... A teraz w biuście mam 104... Jak przyłoże dwa staniki, niby ten sam rozmiar i fason ale są zupełnie inne, wiec...
Oliwka ależ ślicznie ci z uśmiechem... szkoda że tak rzadko gości na twojej twarzy... a dzisiaj to wiadomo że masz lepszy humor: wolne od małej, masz czas dla siebie, tylko sie cieszyć :-)

Musze sobie zdjęcie zrobić, brzuszka oczywiście, bo twarzy to niecierpie fotografować :-P

Koszmarku zmierz jeszcze pod biustem to Ci powiem jaki dokładnie masz rozmiar,bo pracuję w sklepie z markową bielizną i muszę sie na tym znać;-) A to,że nosisz za ciasne staniki to na pewno nie jest dobre,bo można dobrze dobrać rozmiar i świetnie wyglądać:tak:

Siemka a ja sie chwilke zdrzemlam i obiadek teraz robie dla fifcia i oczywiscie siebie :D:D

Koszmar ja w sumie nie wiem dokladnie jakie na polskie mam ::/ 3 lata temu nosilam jakies 75B a tutejsze staniki mam 36B lub C zalezy jaki stanik :)

Femme Zywa nasza sie opierdala :d Zartuje :D ALe wyjechala gdzies do dziadka bodajrze na kilka dni odpoczac sobie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry