• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Oliwka ja też :-p a dziewczyny to nas zabiją za to że tyle nadrabiać będą musiały :-p no ale trudno jutro chyba do K jadę więc nie będę wchodziła pewnie :-( i ja będę nadrabiać :-p ... i dziękuje za miłe słowa :-):*

reklama
MISKA to moze i ciebie niedługo złapie porodówka????? och ciekawe jaka bedzie twoja malutka?????juz jej foty doczekac sie nie moge,a ASIOWEJ malutka no poprostu sama słodycz....

Kurde ja to sie doczekac dopiero nie moge :P A najbardziej mnie wkurza to ze zaczynaja sie skurcze albo cos tego typu a za chwilke ustaja a czlowiek sobie tylko nadzieje robi ze to juz ::-(

hehe ... jaaaaa ja też już chce ... a jeszcze tyle czasu ... kurde już się doczekać nie mogę :-) a ty to już lada moment teraz tylko takie napięcie czy to już :-) hehe a to prawda że im bliżej porodu tym coraz mniej się boi ?

Femme czy ja wiem czy mnie jak dla mnie to chyba wiecej:PMam zle wspomnienia z pierwszego i boje sie ze sie powtorzyc moze :/ ogolnie mowiac mam to hcyba po mamie moja mama tez ciezko znosila porody :./
A nagorsza koncowka bo to czekanie , i te syganly falszywe:/

reklama
Femme wybacz :P Ale popytaj mame o jej porody moze odziedziczylas po niej :P Z moj strach wiaze sie z pierwszym porodem :P a Ty bedziesz rodzic pierwszy raz wiec to cos nowego nie wiesz jak to boli i wogole wiec bedzie Ci latwiej :P Ja przy pierwszej ciazy nie balam sie tak jak teraz :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry