• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

asiowo to super ze tak Ci idzie :tak: szybko sie ze wszystkim oswoilas ja sie boje ze mi duzo ciezej wszystko pojdzie :wściekła/y: a moja kumpela ma takiego zonka ze wykapie mala da jej cyca ona usypia ale musi odbic wiec sie budzi wtedy znowu cyc znowu odbicie i przebudzenie i znowu to samo i ja nie wiem jak sobie z tym poradzic :crazy:

czy dziecko mozna przekarmic ?? za kazdym razem kiedy ono placze dajemy mleko i przestaje plakac najczesciej a jak przekarminy ?? jezu ja po tych nocnych skurczach mam juz jazde

reklama
Moja ma problem z odbiciem... :baffled: Często nie odbija, a wybudzic sie jej nie da, bo i tak jest trupkiem:tak: Narazie jestem z niej dumna, mam nadzieje, ze dalej nam bedzie tak pieknie spac:-)
A ja tez przed porodem zastanawiałam sie jak ja dam rade, ale z pomoca męża radzimy sobie wrecz doskonale;-) (odpukać):-p Mała wczoraj przy kapieli w ogole nie zajękła;-) chyba jej sie podobało jak mama ja kapie:-p bo przed wczoraj robiła to babcia (babcia panikowała - to mała tez była niespokojna i sie darła:-p). Super, ze w szpitalu mi ja dali odrazu po porodzie i sama musiała sie nia zajmowac. Tam bardzo duzo sie nauczyłam, przyzłam do domku to tylko udoskonalam wszystko. Kazda czynność przychodzi latwo, intuicja mamusi tu działa. Ja jestem dumna z tatusia, ze tak swietnie sobie radzi:-)ehhh... nasze zycie nabrało pieknego koloru odkad mała jest z nami. Było pieknie, teraz zycie z nia jest jezcze piekniejsze. :-)

Hejka. Nie wiedziałam czy mogę jeszcze dołączyć się do waszych pogaduszek. Patrze że już dość długo istniejecie na tym forum. Ja mmam 20 lat i trzy tygodnie temu zostałam mamusią po raz drugi. Pierwszą urodziłam córeczkę w wieku 18 lat, a teraz mam chłopca:-)

Ewi witam Cię serdecznie:)
No wczoraj to widzę temat Wam się dobry włączył na wieczór-same komplementy:-p Ojjj słodzicie:-p A Ty Koszmarku masz idealnie 75 C także nie noś mniejszych:tak: A w czasie ciąży Ci urosły czy miałaś takie już przed???

Ostatnia edycja:
aniu no temat booomba hehe ;-) przynajmniej sie dowiedzialam ze niebezpieczne jest noszenie mniejszych stanikow hehe :tak: a mi cysie troszkq urosly duzo jakos nie moze po porodzie urosna nie ? ale ja bym nie chciala bo ja ogolnie mam 166cm i wazylam przed ciaza 52kg (mam nadzieje ze wroce) i to kalecznie takie wielkie cyceee wygladaja :-p nie podobaja mi sie takie duzeeee i mojemu tez nie bardzo :no: a myslisz ze po ciazy co sie z nimi stanie ?i czy lepiej karmic czy nie :laugh2:musze wszystko wiedziec na temat pielegnacji cysi heh zeby ladne byly :happy:

apropos cycusiów to ja przed ciążą miałam 90C, pod koniec ciąży już 90DD a teraz znów się powiększyły.
nocnykoszmarJeśli chodzi o zmianę ich wyglądu to może ona pójść w dwie strony: wpierw urosną trochę, potem mogą albo zmaleć albo zflaczeć...:rofl2: tO ZALEŻY OD PIELĘGNACJI.
Mi np. lekko się opuściły:nerd:

Nie sądzę żeby po ciąży jeszcze Ci urosły.Po ciąży to biust raczej maleje.No,ale na pewno zmienia swój kształt.Mogą zrobić sie troszkę obwisłe,ale czy to taki wielki problem???Można sobie dobrać stanik,który to skoryguje.Tym bardziej,że wcale nie masz dużego biustu.U mnie w sklepie były kobiety,które przy obwodzie pod biustem takim jak Twój 75 cm miały miseczki G i też dobrze wyglądały:tak: A chyba warto troszkę się poświecić dla dziecka?Tym bardziej,ze od karmienia szybciej się chudnie,a Tobie na tym zależy.

reklama
A wy tu dalej z tymi cycami :-p Koszmarku karm karm i to jak najdłużej ! bo jak karmisz to dużo chudniesz i do tego dla malucha to bardzo dobrze :-) a opadną bez względu na to czy będziesz karmić czy nie później trzeba będzie poćwiczyć cyca nasmarować odpowiednimi kremami i będą si :-) i wszyscy happy :-p

Witaj Ewi napisz coś jeszcze o sobie ! :-) i o dzieciach jak z ojcem dzieci i ogólnie szczegółów trochę:-p

Asiowo ty szczęściaro ! :-) oby tak dalej :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry