• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Koszmarku ty z Gdyni to niedaleko może znasz kogoś kto chce sprzedać tanio fajne meble ? jakąś kanapę do salony z fotelami albo rogówkę łóżko do sypialni itp itd bo wprowadzam się do pustego mieszkania we wtorek a jeszcze nie mam większości mebli :-p

reklama
aniu zdradz te cwiczonka ;-) bo ja z moim ide na silownie po porodzie mowi ze ma dla mnie jakies cwiczenia ale moze TY masz inne :tak: im wiecej ich tym lepiej hihi ;-)on to tam tylko cwiczy ten kaptur jakis motyl karton heheh giwere hehe nie wiem czy na biuscie sie zna te podstawowe na klatke to mi pewnie pokaze bo sam cyc cwiczy :-p a Ty masz wtedy fajne cysie i sporo wieksze od moich i jeszcze do tego znasz sie na stanikach to ja juz widze jak te Twoje doje wygladaja zajebis... hehe :happy:
femme kochana a szukalas uzywanych na allegro ?? albo zobacz tez w anonsach ja z allegro zamowilam kanape i komode i powiem Ci ze wcale szokujaco duzo nie dalam popytam znajomych :rofl2: czy cus nie maja a Ty sobie popatrz na tych stronkach :happy2: fajnie ze wy na swoje ehh ja niby mam swoja gore u mnie w domu i Kris swoja gore u siebie w domu wiec my raz tu raz tu niby osobno wszystko mamy ale to nie to samo zazdroszcze Ci kocie :tak:

A ja uciekam bo Ala sie obudzila :-)
Odwiecze Was po 14 :-p

koszmarq a ja Ci powiem jak bedziesz tak myslec o karmieniu czy to sluszne czy nie to szybko stracisz pokarm !! moim zdaniem trzeba poprostu do tej sprawy dobrze podejsc i dobrze sie odzywiac i pic duzo wody !! a przekarmic dziecko mozna bardzo latwo !! ta babka o ktorej pisalam wczoraj potrafila karmic corke nawet co pol godziny a jak plakala to obowiazkowo przystawiala do piersi :no:

femmefatal ja mam na zbyciu dmuchany materac ,chcesz ? :rofl2:

Dziewczyny a kto masz czas na pielegnacje i masaze piersi gdy ma sie male dziecko w domu a trzeba jeszcze zajmowac sie domem ? :confused:

Hejo:):)

Troszke miałas do nadrobienia:)

Ale macie temat hehe:)
Koszmarku ja tez wole jak sa mniejsze i jedrniejsze:):) hehe... TY miałas ost miesiaczke 10 pazdziernika i termin na 17 massz? A ja ost @ miałam 11. pazdziernika i termin mam na 21... chyba cos tu nie tak, ja nie wiem jak sie ten terminm wylicza.....dziwne. I co ruszyło u Ciebie cos z pokoikiem dla dzidziusia? U mnie dalej nic hehe:):)

Femme fatal a fajne mieszkanko macie duze? Bedziesz miała tam internet??

Jak wam dzień mija?

Ja wczoraj zaczełam pieluchy prac i troszke ubranek i mam tyle prasowania ze glowa mała.... Ale tak odkładam z minuty na minute...hehe Miałam dzis na zakupy jechać, ale grzeje i duszno jest to sobie odpusciłam.

Koszmarku to są bardzo łatwe dwa ćwiczenia na biust tylko nie bardzo wiem jak je opisać...Spróbuj poszukać w internecie...Pierwsze jest takie,że prostujesz kręgosłup i składasz przed sobą ręce tak jakbyś się modliła(dłonie razem) na wysokości biustu tak żeby łokcie były pod kątem 90 stopni i mocno dociskasz dłonie do siebie.Drogie to takie,że masz ręce na tej samej wysokości i zaczepiasz palce o palce i rozciągasz na boki.Może znajdziesz gdzieś w necie ze zdjęciami:-p A siłownia na pewno też dużo pomoże także słuchaj się męża:-p

Polna z tym czasem to faktycznie masz rację...Zresztą ja nie znoszę zabawy w domowe SPA i jakiegoś dłuższego pielęgnowania ciała...Ale są naprawdę proste sposoby na to by biust był ładny:) Ćwiczenia o których mówię możesz robić stojąc przy łóżeczku albo siadając nawet na chwilę odpocząć:) A każda z nas kapię się wieczorem więc też może robić sobie chłodny prysznic ujędrniający:)

Ostatnia edycja:
femme fatalJakie tu ja szczegóły mogę podać??? Hmmm...
Córcia ma półtora roczku. Miałam z nią same problemy i mam nadal. dopiero zaczyna chodzić. Synek ma trzy tygodnie i właśnie sobie śpi, a śpi praktycznie cały dzień, budzi się tylko na jedzenie i śpi dalej. Tatuś moich dzieciaczków pracuje, od 7 rano do 20 nie ma go w domu, prócz niedzieli. Od samego początku zajmuję się sama dziećmi, nie mam z nimi żadnych problemów. Mam już w tym pewne doświadczenie, zajmowałam się młodszym rodzeństwem. No cóż... To może zbyt szczegółowo, ala na prawde nie wiem co mam napisać. :confused:

Ja patrze ciągle na allegro i trójmiasto ale właśnie nic nie mogę znaleźć ;/ więc jak by któraś miała coś ciekawego to dajcie znać :-)

A mieszkanie 2 pokojowe sypialnia i duży z kuchnią kuchnia taki aneks jasne drewno ...hymmmm zajebiście mi się podoba :-) póki co nam wystarczy :-)

Polna :-p nie no materac to tak średnio :-p ale dzięki :-p :-p

EWi to ciężko tak ale mnie pewnie to samo czeka bo ktoś będzie musiał zarabiać na nas... ;/ a dzieci planowane czy wpadka ? ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A gdze tam wpadka. Pierwsze było jak najbardziej planowane, co prawda znaliśmy się z mężem dopiero pół roku, ale zaiskrzyło i iskrzy nadal więć jest ok. Synek to może lekka wpadka, ale nie żałuję. Ciesze się że tak szybko.

reklama
Angel Koszmar ma dobrze wyliczony termin.Ty powinnaś mieć według OM na 18 lipca.Ale to i tak ustala się 2 tygodnie do przodu albo do tyłu.Robi się to tak-od pierwszego dnia ostatniej miesiączki odejmujesz 3 miesiące(wychodzi lipiec) i dodajesz 7(wychodzi 18).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry