reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

madzia1225 co do rozstępów to już kiedyś pisałam że jak mają wyjść to i tak wyjdą i kremy tego nie zlikwidują. Mogą je tylko zredukować do mało widocznych. Ja stosowałam prepatar z firmy dax cosmateics (i nadal stosuję) na rostępy i oczywiście nie są takie czerwone i wyrażne ale są. A krem je tylko tuszuje. I to zależy też dużo od elastyczności skóry i masażów, bo też trzeba je stosować bo samo smarowanie nie pomaga. I oczywiście co do firmy dax cosmetics to mogę polecić produkty z serii dla kobiet w ciąży bo naprawdę sporo pomagają. Można je dostać i w aptekach i drogeriach. Polecam drogerię rossmann jeżeli macie gdzieś blisko bo tam jest troszkę taniej zawsze.

Ostatnia edycja:
reklama
Później wstawię jeszcze jakieś zdjęcie na którym mam wyprostowane włosy i makijaż,bo tutaj to takie natural:-p A pieska Koszmarku mogę Ci wypożyczyć to będziesz się wprawiać do dziecka,bo do niego trzeba w nocy co godzinę wstawać i go usypiać:-p

A to ja z moim mężem:-)
dscf0887ba6.jpg

a co :-) trzeba pomęczyć sama się nie otworzyła to trza pomóc :-p ja właśnie powoli się ogarniam :-p ... w ogóle szok :| porobiłam zdjęcia i taką mam z siebie bekę :-p taki brzuch na takich chudych nóżkach boże jak to wygląda :-p masakra :-p ... bo ja to sobie co tydzień robie sesje brzuszka żeby była pamiątka :-)

Femme jak robisz sesję co tydzień to na razie chyba nie widać różnicy co???Ale pamiątka fajna:tak: Ja zacznę robić dopiero teraz,bo brzusio powoli się pokazuje:-) A ile przytyłaś od początku???

angel no tak w sumie masz racje ;-)jakos to byc musi heh ;-) a co do mojego samopoczucia to powiem Ci ze tak sobie niby nic mi nie jest :no: ale ciezko mi i na dodatek od kilku dni mnie jedno zebro boli i tam wystaje caly czas jakas czesc ciala malej no te "kolki" wieczorne sa meczace bo czy siedzie czy stoje to i tak nie mijaja a jak chodze to pochylona wtedy tak nie boli :-p ale nie wiem co to skurcze to chyba nie sa moze tak jak lekarz mowil dziecko obsowa sie w kawal rodny no i ja do tego mam puchnieta macice i jej wargi wiec to tez nie jest zbyt mile :confused: poza tym zle nie jest hihi a Tobie cos opuchlo ?
aniu no to ladnie hehe ja tam moja staruszke wpuszcze do lozka i spiii calutka noc hehe o piatej mnie lize zebym na ogrod wypuscila :-p slicznie z mezem widze ze tez giwere cwiczy hehe masz tez problemy z tym ze ciagle silownia i silownia ?

Femme fatal i Nocny koszmar ten kosmetyk mozna kupic w sklepie smyk i aptekach ale tylko wybranych oraz w rossman i na allegro gdzie zaplaci sie taniej. ja zamawialam za 25 zl z przesylka z allegro wiec sie rozejzyjcie a napewno zjadziecie.

A co do pojawiania sie rozstepow to jezeli ktos ma dosc slabo nawilzona skore i w 100%nie dba o swoje cialo to owsze rozstepy sa widoczne i to dosc bardzo.Skora musi miec dosc duze nawizlenie dzienne.

Polecam takze kapiele w letniej wodzie nie przekraczajacej +25stC.wraz z oliwka dla niemowlat do kapieli. oraz do calkowitego zadbania gleboko nawlizajacym balsamem cale cialo wysarowac...

Gwarantuje ze nie pojawia sie zadne rozstepy w okolicy ud pupy brzucha a takze w innych miejscach.

A takze do ujednienia bardziej swojego ciala mozna stosowac waleczk chinski z drewna wykonany do masazu.Rozbija cellulit.i ujednia cialo.

Koszmarku nasz szczeniaczek przy łóżku też by spał,ale niestety musi się nauczyć,że nie ma takiej możliwości.Sypialnia jest tylko nasza;-) A z siłownią nie mam problemu,bo od początku wiedziałam jak jest i zgodziłam się na to.Zresztą siłownia była dużo wcześniej ode mnie:-p Poza tym przez jakiś czas chodziłam razem z Mariuszem także było fajnie:tak:

Ale naprodukowałyście... jeny...
Aniu takie ćwiczenia jak ty opisałaś to nam babka w szkole rodzenia kazała robić... Ale kazała robić tak że najpierw na wysowości oczu, potem brody i klatki i tak z góry na dół 10razy tak żeby piersi sie lekko unosiły...
Ewi witam!
Koszmarku ty sie tak nie bój... jak urodzisz to zobaczysz instynkt Ci sie uruchomi i z niczym problemu nie będziesz miała...
Miska rodzeństwo przyleciało i teraz cisza będzie? Ma któraś jej numer wrazie czego?
Żywa ona na NK była i na BB pewnie też zagląda, tylko kontroluje... Albo poderwała jakiegoś mena i czasu nie ma napisać tylko z nim sie spotyka :-p
Famme i drogie mieszkanko? z tego co piszesz to ładne musi być :-) no ale teraz jeszcze umeblować :-) ja miałam na poczatku meble tylko do jednego pokoju (tzn M. miał) a teraz to mamy już sypialnie, pokój i kuchnie i nie mamy co robić z meblami właściciela... szkoda że gdzieś komuś oddać ich nie można :-(

U mnie dzisiaj zimno... Nawet na spacer nie ma co wychodzić bo wieje i tak mokro jest... I senna jakaś przez to jestem... Ale chociaż nogi mi już nie puchną :-) U mnie przez miasto dzisiaj 70tirów przejechało... Myślałam że strajk im sie opóźnił cy cuś ale poszukałam na necie i sie okazało że zlot tirowcow jest... A hałasu chłopaki narobili że masakra...

reklama
Koszmarku nie martw sie tak z tym karmieniem:-) zreszta sama bedziesz wiedziala kiedy dziecko chce jest.. takie malenstw jedza srednia co 2,5-3,5 godziny.. ja nie jestem zwolenniczka karmienia na zadanie (czy. non stopz cycem przy dziecku) przesrane.. w szpitalu polozna mi tak okreslila karmienie piersia: "a co pani myslala - karmirnie piersia to 24 h) stuknieta.. ja karmilam Lenke co 3 godziny zrestza ona jak w zegarku sie budzila..a do tego sama po kilku tyg rozpoznasz placz glodnego dziecka a poprostu marudzenia:tak: nie martw sie:-)

Do góry