nie wierzę!! przeczytałam wsjo ale gały to mi z orbit wyszły i pewnie przekrwione

BBcholiczki

myślałam, że zaraz korzenie wypuszczę ;-)
z tego co zapamiętałam:
Oliwka InfranView 4.1 | Programki.pl tutaj możesz pobrać program do przeskalowania zdjęć, jest banalny w obsłudze więc nie będziesz miała problemów
żywa no to bohaterkę mamy, niby taka drobnostka jak odwiązanie sznura a jednak życie uratowałaś
Ewi witam serdecznie

Nie mogę uwierzyć, że przepuklinę wykryto tak poźno

na USG widać tą wadę i ja laik nawet ją zauważyłam na zdjęcich a Twój ginek nie?

w pale mi się to nie mieści. Jakiej wielkości miała otwór? Przepraszam, że się tak wypytuję ale to skrzywienie zawodowe ;-)
Ania ale śliczna laska z ciebie <wow> a mężuś jak Pudzian i zgadzam się, że lepiej niech ma pasję niż latał po barach i jedyny mięśień jaki ćwiczył to mięsień piwny
koszmarku jezdem już

wczoraj popołudniu pojechałam z rodzinką do rodzinki, a dzisiaj Sz. jechał no spędziłam z nim dzienek na spacerkach bo są Dni Kielc i full stoisk jest i 10 scen i pełno ludzi i pogoda idelana
Co do tych piersi to wszyscy polecają te ćwiczenia które, któraś opisała tylko nie pamiętam kto

a i masaż przysznicem na zmianę ciepłą i zimną ale ja nie potrafię się do tego zmusić, zbyt masochistyczne jak dla mnie ;-)
A mi Sz. pojechał i zobaczymy się za 25 dni :-( I normalnie czuję się bezradna, słabiutka, malutka, strasznie samotna i wogóle okropnie :-

-( I nie wiem jak sobie poradzę w wielkim mieście ;-) jak kielce jak nie będzie miał mnie kto za roczkę trzymać i prowadzić :-(