A
Asiowo
Gość
Zobaczymy jak bedzie z moim bejbikiem:-) Narazie niech śpi... :-) Moje brodawki zaczynają się regenrować;-) Mysle, ze jeszcze tydzien i minie...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.
). Odwiedziłam prawie całą moją rodzinkę, ciocia pielęgniarka porobiła mi szczegółowe badani krwi i się okazało, że wszystko ok z moją trzustką, wątrobą i wszystkie inne badania też w normie
. W poniedziałek mam jeszcze USG jamy brzusznej. Odpocząć za bardzo nie odpoczęłam, bo dziadek mój ma depresję, więc całą noc z nim przegadałam, dnie zresztą też z nim spędzałam, widać że bardzo się cieszył, że byłam.. A jak już zasnęłam to wujek mnie obudził chrapaniem i o 5 rano pobudka
. Ale zadowolona jestem z pobytu
.
.
. Postaram się teraz być na bieżąco;-).
no zobaczymy jak to sie potoczy hihih;-)
musze sobie poradzic przeciez to wszystko jest nam przypisane i kazda ma instynkt no zobaczymy
bo zabkowanie itd przed Toba hehe 
:-( I jeszcze tak dziwnie bolą.. No i umyłam się już (i główkę muszę zaraz wysuszyć), a mój G pojechał na wieczór kawalerski do przyszłego szwagra, jakieś 70-80km.. No i pewnie przyjedzie w nocy.. Tzn napewno w nocy bo jutro rano musimy jechać na zakupy bo musi sobie kupić koszulę i krawat na wesele siostry a wesele już za tydz.. No i chce mi kupić sukienke, choć ja już mam strój. Tylko muszę bluzeczkę dokupić do spódniczki, bo ta co kupiłam wcześniej jednak się za krótka zrobiła.. Ale po ciąży napewno się przyda i nie zmarnuje.
. Pooddychałam świeżym wiejskim powietrzem, piłam mleko prosto od krowy, rano piały koguty i uratowałam cielaka przed śmiercią, bo się jakoś niefortunnie obwiązał łańcuchem w oborze i gdybym tam nie weszła siusiu
wieczorem i go nie zauważyła to do rana by się udusił:-(.
, jakieś kilka kilometrów od miasta, żeby do supermarketów było w miarę blisko;-).
ja to juz nawet jak leze to nie odpoczywam tak wszystko boli ehh niech to juz sie konczy bo ciezko w takie upaly itd nawet ogolic sie sama nie moge

) że mamusia i tatuś i tak kochać będą, że to najistotniejszą sprawą w tym wszystkim nie jest, no ale że nikt sie nie obrazi jak pokaże 

nie wierzę!! przeczytałam wsjo ale gały to mi z orbit wyszły i pewnie przekrwione
BBcholiczki
myślałam, że zaraz korzenie wypuszczę ;-)

Nie mogę uwierzyć, że przepuklinę wykryto tak poźno
na USG widać tą wadę i ja laik nawet ją zauważyłam na zdjęcich a Twój ginek nie?
w pale mi się to nie mieści. Jakiej wielkości miała otwór? Przepraszam, że się tak wypytuję ale to skrzywienie zawodowe ;-)
wczoraj popołudniu pojechałam z rodzinką do rodzinki, a dzisiaj Sz. jechał no spędziłam z nim dzienek na spacerkach bo są Dni Kielc i full stoisk jest i 10 scen i pełno ludzi i pogoda idelana 
a i masaż przysznicem na zmianę ciepłą i zimną ale ja nie potrafię się do tego zmusić, zbyt masochistyczne jak dla mnie ;-)