reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dobry dobry w końcu i ja się zebrałam .....ech no witam żywa ciebie i cieszę się zę trochę wypoczełaż...należało się tobie kochana!!!!KOSZMARKU ECH no tak to jest w ciązy ze kobitką się cieżko ogolić,a ja miałam w jednej i w drugiej ciązy tak żę pipe to widziałam i do dnia porodu sama się goliłam...a jak położna mnie wzieła na depilacje to stwierdziła że szkoda maszynki marnować bo byłam na łysola..KASIA poczekaj to ja zaraz coś do na temat wieczorku wykminie!!!!!GALARECIA jak chce kupić ci sukienke to niech kupuje,kobiecie zawsze ubrań mało,a co do bluzeczki to masz racje po porodzię to będzie dobra,i jeszcze jest z krótkim rękawkiem i jest taka ładniutka że napewno nie będzie leżała w szafie!!!!Miska kurde a ja miałam nadzieję że się coś u ciebie ruszyło

reklama
oliwka_11 no tak, tylko że ostatnio narzekał że kasy mało i wogóle że jeszcze przecież trzeba dać młodym sporo kasy (wkońcu to jedyna siostra sie hajta,bo tak to ma jeszcze brata).. No i ja go w sumie nie chcę naciągać jeszcze na kolejne wydatki, bo mi zwyczajnie szkoda jak widzę jak on się musi napracować żeby te pieniądze zarobić.. No ale zobaczymy jutro. Jak będzie coś rzeczywiście ładnego i niedrogiego to może się skuszę.. Ale to może..

Ja już zaraz uciekam do łóżeczka, więc dobranoc dziewczyny. Miłych i kolorowych senków.

To ja też mykam spać jak tu taka cisza... M. nawt nie budze... Zobaczymy ile może bo ze mnie zawsze sieśmiał ze ja to śpioch jestem...
Oliwka to myśl, mysl... moze tobie coś do głowy wpadnie bo ja mam pustke...:-(

zcesc Dziewczyny ja po ciezki dniu jak dla mnie jeszcze zyje :p Nogi popuchly i ledwo sie ruszam :/ , ale jakos przezyje :p

Zywa no jesce niecale 2 tyg juz sie doczekac nie moge , a najgorsze to czekanie :/ i falszywe alarmy :p

Oliwka ja tez mialam taka nadzieje ale nad ranem przeszlo wszystko , wiec kiszka :(

kasiaF hehe ja mam identycznie jak tylko pomysle o nagrywaniu to zaraz wszystko ustaje hehe zrobilam juz nawet tak ze nie wstawalam po aparat i chcialam tefefonem nagrac:-) ale cos Ty jak tylko wzielam w lapke tel to ciiisza mala Ines spi hehe:tak: hehe ale dzidzi ladnie wszystk o tlumaczysz nono :-p ciekawa jestem czy pokaze czy tez ni e;-) a co do tych kosci to mnie udowe bola i to tragedia bo nie moge wogole ich uniesc nie wiem czy to miesnie tak oslabione czy co :happy: wiem jedno zaraz po porodzie cisne na silke z Krisem bo i tak brzuszki znowu trzea trzaskac hehe bo tam to miesnia wogole nie bedzie po ciazy :-p
chwilami to troszke czasu przed samym wyjazdem spedziliscie jeszczee :tak: to fajnie a czas Ci poleci zobaczysz ;-);-) eeeh juz widze co bedzie po jego powrocie hehe pewnie orgia ze dom bedzie sie trzasl hehe no i moze jakis owoc milosci z tego wyjdzie eheh :rofl2: u nas zaczynaja sie festyny tez bkowa sprawa graja disco polo mozna sie usmiaaac a co najwazniejsze najesc :laugh2: hehe
oliwka ja nic nie widze na dodatek sie zacinam jak na slepo jade :wściekła/y: i klne tam w tej lazience caly czas wogle nawet zgiac sie dobrze nie moge:angry: bo zaraz na cos sobie uciskam mama mowila ze mnie teraz ogoli :happy: wole zeby mama to zrobila niz zeby w szpitalu mnie tam macali hehe dla mnie i tak tragedia jest do ginekologa chodzic :confused: sama nie wiem czemu ale krepujaca sprawa
femme jakis Twoj kolega do mnie napisal z n.k haha i wyslal zaproszenie a ja pytam czy sie znamy a on sciema : to przez przypadek mi sie nacislo hahaha :rofl2: i zaraz napisal aaa wiem czemu cie podgladalem bo masz Marte w kumplach hehe :happy:
miska a moze jakis kurczaczek zrobiony w piekarniku z tymiankiem nadaje fajnie smaku i wygladu i na to cienko pokrojone w plastry ziemniaczki pieczone zajeb... danie bo smaczne naprawde albo pulpeciki zapiekane z serem i do wszystkiego jakies fajne winko swieczki jakis drobiazg platki rozyczek kup i rozsyp na stole zapal kadzidelko i bedzie super :rofl2: mialam tak na walentynki ale pozniesz szykuj sie na upojna noc hehe bo moj mial w sobie tyle weny na noc ze hohoho hehe :-p

Ostatnia edycja:
Hej!!!
Dziś mój kochany w domu jest to korzystam z towarzystwa.
Chwilami Ta przepuklina to 3 cm miała, lewe płucko było zmniejszone. Mój gin tego nie zauważył bo sprzęt USG stary i do dupy. Ja miałam te szczęście, że tę dziórę zatkałaśledziona, która powiększona była i nie miała gdzie się zmieścić. Czytałam o tym dużo. U dzieciaczków wszystkie wnętrzności potrafiły zająć całą klatkę piersiową. Jak ja się cieszę że mieliśmy takie szczęście
Koszmarku Biodra muszą boleć, główka się usadawia na swoim miejscu i dlatego. Po porodzie przejdzie jak ręką odjął:-)

Witam, kurcze ale mialam do nadrobienia, jeden dzien mnie nie bylo i tyle stron, nio ale wczoraj nie moglam do Was zajrzec-kolejne wesele siostry, na szczescie juz ostatnie, bo troszke pochodzilam i juz sie to moje biodro odezwalo, a do tego jeszcze jakis straszny bol wlazl mi w bok, koszmar...
nocnykoszmar nio ja tez juz mam problemyn z goleniem, ale bedfe do tego wykorzystywac mojego mezulka, bo w szpitalu im napewno na to nie pozwole

Hejo Babeczki:):)

A ja nawet nie mam problemu z goleniem jaks dobieram taka pozycje ze jest gites:)
Wstałam przed chwilka, bo pozno poszłam spac przez bol zaladka myslałam ze juz bede heftowac, ale nie...... Wypiłam gorzka herbate i jakos mi przeszlo. A miednica i uda to tez mnie bola niestety rano to mi sie jest ciezko podniesc.....

A ja juz myslałam ze ktos sie rozpakował a tu cisza... Boglo by sie cos zaczac u ktorejs:):):)

Co tam u Was? Jak niedziele spedzicie??
Zjanie moze jakas tania firme kurierska??

reklama
Hey laseczki ja na chwile u Kuby siedzę ale on śpi :wściekła/y: to stwierdziłam że wpadne zobaczyć co u was :-)

Żywa no to dobrze że wyjazd udany :-)

Kaia taki filmik to też fajna pamiątka póki co u mnie jeszcze nie widać takich szaleństw ale jak już będzie to na bank nagram :-):-)

a co do tego wieczoru to na kiedy to ? bo teraz to nie za bardzo mam czas żeby pomyśleć ale w ponidziałek z chęcią pokombinuje z Tobą ;-)

Chwilami dlatego ja nadrabiam jak tylko moge bo później te zaległości są nie do ogarnięcia :-p i współczuje takiej długiej rozłąki z Sz :baffled:

Miśka z Tobą to teraz jak z Asiowa będzie :-p wszystkie w napięciu czekać będziemy :-p

Koszmarku hehe no to beka a jaki kolega dawaj mi tu namiary na czuba :-p

A co do golenia to ja teraz na piczce zapuszczam i idę na wosk :szok::baffled: trochę poboli ale później będzie dłużej spokój i takie kujące nie będą rosły :-p

Do góry