nocnykoszmar
Entuzjast(k)a
aniu ja mialam tak samo tez duzoooo przedemna byla silownia hehe i nie chodzi o to ze czesto chodzi cwiczyc bo to znosze normalnie hehe tyle ze chodzi z nim moj tato i brat i jak tylko okazja do wypicia to temat SILOWNIA hehe a ja z mama oczami przewracam hehe
a jak slysze "kurcze lapa mi maleje" to mnie krew zalewa hehe
madzia ja rady wykorzystam napewno
a do masazu piersi wykorzystam Krisa hehe Femme pewnie tez bedzie z Twoich rad korzystac
prawda FEMME??;-)
kasiaF i basia mam nadzieje ze bedzie tak jak mowicie ehh ja tak sie stresuje bo moja kumpela dawala pokarm zawsze kiedy mala plakala no a maluch zawsze ssal czyli tak jakby niby byla glodna pozniej pomyslala ze ona pije za duzo bo naprawde co chwile dostawala mleko i cherbatke bobovity na zmiane pozniej okazalo sie ze mala kupki nie robila i chyba cisnela a nie szlo wyszla pozniej twarda no i do tego chyba kolki dostala bo twardy brzusio byl i co wy na to ? skad ja bede wiedziala kiedy mala bedzie glodna a kiedy bedzie miala kolke czy zatwardzenie ehhh wlasnie przez to sie strasznie bojeeeee
ja mialam straszne kolki jak bylam mala i podobno u dziewczynek to czesty objaw ehh ale tak jak mowicie nie ma co gdybac zobaczymy co bedzie
narazie to coraz blizej porodu i tego tez sie boje hehe

madzia ja rady wykorzystam napewno

kasiaF i basia mam nadzieje ze bedzie tak jak mowicie ehh ja tak sie stresuje bo moja kumpela dawala pokarm zawsze kiedy mala plakala no a maluch zawsze ssal czyli tak jakby niby byla glodna pozniej pomyslala ze ona pije za duzo bo naprawde co chwile dostawala mleko i cherbatke bobovity na zmiane pozniej okazalo sie ze mala kupki nie robila i chyba cisnela a nie szlo wyszla pozniej twarda no i do tego chyba kolki dostala bo twardy brzusio byl i co wy na to ? skad ja bede wiedziala kiedy mala bedzie glodna a kiedy bedzie miala kolke czy zatwardzenie ehhh wlasnie przez to sie strasznie bojeeeee

Ostatnia edycja: