reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ewi ale Ty miałaś 90 cm pod biustem...I przy takim obwodzie miska C jest dużo większa. A Koszmar ma tylko 75 C więc ten biust jest jędrniejszy.Właśnie Koszmarku jaki Twój biust jest bez biustonosza???Trzyma się??:-p

reklama
najlepiej jest regularnie brać zimny masarz prysznicem na zmianę z ciepłym, no i oczywiście ostatni stru mień powinien być zimny :tak:

Femme dokładnie-biust i tak się zmieni:tak: A karmienie jest dobre na schudnięcie i przede wszystkim dla dziecka:tak:
Ewi masz rację to świetny sposób.Ale ja i tak nie zmuszę się do polewania zimną wodą:p

Czesc :-) a by Wam paluchy powykrecalo odtego pisania :-p:no::laugh2:

Zywa chyba musi byc juz w domu bo faktycznie na NK byla ,chyba ze dziadziu ma internet :nerd::rofl2:

nocnykoszmar heh ale masz zachciewajki :-p hamburgery w nocy ?:-p heh ja to lubialam robic sobie zapiekanki i krolam jeszcze na to parowki w paski :laugh2::laugh2:
a rozmiar to mamy taki sam-znaczy ja mialam bo mi sie skurczyly :wściekła/y::-(

Mam nadzieje ze przy drugim bobasie urosna i potem zostana nienaruszone :rofl2:

Ewa witaj ;-)

Asiowo nno to faktycznie Paulinka jest spokojna w nocy :happy: Oby bylo tak dalej,przygotuj sie na kolki :-p a jak nie chce Jej sie odbijac po jedzenia to musisz dluzej trzymac na rekach ,mi tez Ala czasami nie odbijala i trzymalam Ja dotej pory az sie odbilo-nawet jak spala to sie odbijalo :-) i tym sposobem nawet nie miala kolek :happy:

mój biust po pierwszej ciąży zflaczał lekko na moje nieszczęście, ale warto się zmusić do takiego masarzu. Stwierdzam to bo mi pomaga. tylko nie jesten pewna co do szkodliwego apływu niskiej temperatury. Mi mama zawsze suszy glowe ze w piersi musi byc cieplo

aniu trzyma sie ale nie mam dwoch pileczek :zawstydzona/y: troszke obwisa dlatego zalezy mi wlasnie na tym zeby zle nie wygladaly :-)ale macie racje lepiej dla dziecka jak karmie no i schudne szybciej a przytylam 15kg chyba ale tez nie chcialabym aby mocno zmalal:-( i co na to poradzicie ?? i tak jak mowisz dobiore lepszy stanik bo zauwazylam ze w tym dobrym (a nie mniejszym) biust wcale nie wyglada na mniejszy tylko musze dobrze ramiaczka dopasowac ... :happy: wczoraj mierzylam hehe
polna joooo ja wczoraj mialam jakas jazdeeee heheh zjadlam tego hamburgera i jeszcze se pol pizzy podgrzalam :rofl2: bylam tak obrzarta ze lezec nie moglam hehe a o cysiach ciekawy temat hehe :laugh2: no co przydatny hehe ja bym chciala jeszcze dobrze wygladac hehe a Ci powiem kiedys mialam malusi biust pozniej nagle urusl i teraz troszke w ciazy urusl ale taki moglby zostac bo za duzy mi sie nie podoba no i ciezar tez :-p my tak gadamy a moja kumpela ma operacje kregoslupa przez biust i to dopiero patologia hehe a tak jak ania mowi wystarczy dobry stanik i cysie wygladaja na duze a takie nie za duze sa jedrne wiec fajne nie ?? :p czy sie myle hehe ja juz sama nie wiem :-p
femme oki mala zrobie jak radzisz hee :tak: ale ja w sumie moge nie miec duzo mleka u mnie w rodzinie wszyscy karmia po kilka tygodni bo zaraz mleka nie ma :confused: nie wiem od czego to zalezne moja mama babcia i siostra mamy maja wielkie cyckiii i takie bardziej wiszace ale wypelnione fajnie a nie ze u gory sama skura a na dole twarde i one mleka nie mialy :confused: wiec od wielkosci napewno :confused:to zalezne nie jest hmm wiec od czego

Witajcie!! Mogę mapisać, że u nas już dobrze, powoli doszliśmy do ładu. Mój R. od wtorku idzie do nowej pracy i jest szczęśliwy ;-)
Co tam u Was? Buziaki!

Ewi myślę,że to nie jest szkodliwe,bo po prostu ciało się hartuje.Przecież nie masz wyziębiać biustu tylko na zmianę go polewać zimną i ciepłą wodą.

Koszmar dobry stanik to faktycznie podstawa...Nie które kobiety mają naprawdę przeogromne biusty i to jest niesamowity ciężar.Także jak ktoś ma mały biust to nie ma co narzekać,bo łatwiej dopilnować by był jędrny i fajnie wyglądał,a dodatkowo nie ma z jego powodu problemów ze zdrowiem.A stanik może zdziała cuda:tak: Jak Ty nie masz obwisłych to się nie martw o to karmienie.Ja przed ciążą miałam 70 D teraz mam 75 D,70 E a to dopiero 4 miesiące wiec podejrzewam,że jeszcze mi urosną.A są jędrne i wcale nie przejmuję się karmieniem:tak: Zresztą są proste ćwiczenia na to by biust ładnie wyglądał:tak:

reklama
Do góry