Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

hamburgery w nocy ?
heh ja to lubialam robic sobie zapiekanki i krolam jeszcze na to parowki w paski 

:-(
Oby bylo tak dalej,przygotuj sie na kolki
a jak nie chce Jej sie odbijac po jedzenia to musisz dluzej trzymac na rekach ,mi tez Ala czasami nie odbijala i trzymalam Ja dotej pory az sie odbilo-nawet jak spala to sie odbijalo :-) i tym sposobem nawet nie miala kolek 
troszke obwisa dlatego zalezy mi wlasnie na tym zeby zle nie wygladaly :-)ale macie racje lepiej dla dziecka jak karmie no i schudne szybciej a przytylam 15kg chyba ale tez nie chcialabym aby mocno zmalal:-( i co na to poradzicie ?? i tak jak mowisz dobiore lepszy stanik bo zauwazylam ze w tym dobrym (a nie mniejszym) biust wcale nie wyglada na mniejszy tylko musze dobrze ramiaczka dopasowac ...
wczoraj mierzylam hehe
bylam tak obrzarta ze lezec nie moglam hehe a o cysiach ciekawy temat hehe
no co przydatny hehe ja bym chciala jeszcze dobrze wygladac hehe a Ci powiem kiedys mialam malusi biust pozniej nagle urusl i teraz troszke w ciazy urusl ale taki moglby zostac bo za duzy mi sie nie podoba no i ciezar tez
my tak gadamy a moja kumpela ma operacje kregoslupa przez biust i to dopiero patologia hehe a tak jak ania mowi wystarczy dobry stanik i cysie wygladaja na duze a takie nie za duze sa jedrne wiec fajne nie ?? 
ale ja w sumie moge nie miec duzo mleka u mnie w rodzinie wszyscy karmia po kilka tygodni bo zaraz mleka nie ma
nie wiem od czego to zalezne moja mama babcia i siostra mamy maja wielkie cyckiii i takie bardziej wiszace ale wypelnione fajnie a nie ze u gory sama skura a na dole twarde i one mleka nie mialy
wiec od wielkosci napewno
to zalezne nie jest hmm wiec od czego
dopiero chwilke tu jestem gadamy sobie o cysiach moze tez cos napiszesz na ten temat hehe
Jak Ty nie masz obwisłych to się nie martw o to karmienie.Ja przed ciążą miałam 70 D teraz mam 75 D,70 E a to dopiero 4 miesiące wiec podejrzewam,że jeszcze mi urosną.A są jędrne i wcale nie przejmuję się karmieniem
Zresztą są proste ćwiczenia na to by biust ładnie wyglądał