Jadźka87
Mamusia Kacperka
Miska ale wiesz chyba że drugi poród jest zazwyczaj o wiele lżejszy... moja mama pierwszy strasznie znosła a ja to po przekłuciu wypłynęłam dosłownie, i licze na to że moja dzidzia też tak wyskoczy...
A tak ogólnie to zauważyłam że młodsze kobiety lżej znoszą porody... Moja koleżanka rodziła 4miesiące temu i skyrcze miała przez godzine i później małego rodziła przez 10 min... Lekarz też mówił że u młodych woli przyjmować bo lepiej sobie radzą... A poza tym FAMME pomyśl sobie tak: tyle kobiet rodzi dzieci, przechodzi przez to, niektóre bardzo cierpią a mimo to decydują sie na drugie dziecko, i nawet na kolejne... Nic co ludzkie nie jest nam obce i tego sie trzymajmy... wszystkiego trzeba spróbować
chociaż ja jakieś dwa miesiące temu też bardzo sie bałam... Aha miałam ci mówić: jak chcesz do szkoły rodzenia to dzwoń i sie zapisuj już teraz bo jest okres wakacyjny i wszystkie kobitki gnają sie uczyć... Ja to mało brakowało a bym sie nie załapała... I tak wskoczyłam na miejsce babki która sie szybciej rozpakowała :-)
Aha... Wprowadziłam poprawke w zdjęcia...
Co tak nagle wszystkie ucichły? pozasypiałyście?
A tak ogólnie to zauważyłam że młodsze kobiety lżej znoszą porody... Moja koleżanka rodziła 4miesiące temu i skyrcze miała przez godzine i później małego rodziła przez 10 min... Lekarz też mówił że u młodych woli przyjmować bo lepiej sobie radzą... A poza tym FAMME pomyśl sobie tak: tyle kobiet rodzi dzieci, przechodzi przez to, niektóre bardzo cierpią a mimo to decydują sie na drugie dziecko, i nawet na kolejne... Nic co ludzkie nie jest nam obce i tego sie trzymajmy... wszystkiego trzeba spróbować
chociaż ja jakieś dwa miesiące temu też bardzo sie bałam... Aha miałam ci mówić: jak chcesz do szkoły rodzenia to dzwoń i sie zapisuj już teraz bo jest okres wakacyjny i wszystkie kobitki gnają sie uczyć... Ja to mało brakowało a bym sie nie załapała... I tak wskoczyłam na miejsce babki która sie szybciej rozpakowała :-)Aha... Wprowadziłam poprawke w zdjęcia...
Co tak nagle wszystkie ucichły? pozasypiałyście?
Ostatnia edycja:
to ona na przewijaku nie ucieka wlasnie.. lezy grzecznie tylko wierzga tymi dlugimi nogami
a co do zwiewania to czasem dzieci robia to w najmniej oczekiwanym momencie, czyli spieszysz sie gdies a taka gloa dupka Ci zwiwa