Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Jak nie Maja wstająca co 2,5 godziny to ból na skroniach i z tyłu nie dawał mi spać. Ledwie na oczy widzę.
magda09 oskarżając kogoś o cokolwiek musisz mieć na to niezbite dowody... bez nich proszę daruj sobie, jeśli jeszcze raz będziesz rzucać mięsem bez pokrycia dostaniesz ostrzeżenie. Jeśli masz coś do kogoś załatwiaj to na pw, a jeśli ktoś wg ciebie koloryzuje i lamie regulamin zgłoś się do moderatorek danego tematu czyli do mnie albo do Ewi44 również na pw my w miarę możliwości sprawdzimy to... a nie będzie sytuacji w której oskarża się kogoś bez żadnych podstaw... Gdzie tu sens i gdzie logika?

:-)
ale zazwyczaj mówię na niego łajza
tak sobie urozmaiciłam
a wszystkim rosną
chociaż mi na dole mógł by wyrosnąć bo mam szparkę małą ale u góry jak wyrośnie to lipa bo nie mam już miejsca na zęba
idę do fryzjera i na solarium zajdę ;-) i drogerię pozwiedzam bo szukam tuszu z eveline taki srebrny kurcze świetny jest a nie mogę go dorwać