reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lolkak teraz kupka Mai to pachnąca jest, w porównaniu do tego co będzie jak zacznie stałe pokarmy przyjmować, wrażenia nie do zapomnienia :-D

Cholercia ja mam na ścianach panele, powierzchnia nie równa, więc naklejki odpadają :dry: Ale na górze będziemy robić już w suchym tynku i wtedy wytężę swoją wyobraźnie :-D

reklama
Ancia ja zaszlam w ciaze w 2kl technikum, super klasa, szkola tez fajna... ale nigdy nie wybaczylabym sobie tego ze nie widze jak moje dziecko sie rozwija, rosnie.... skonczylam drugą klase i dokonczylam dwa lata w zaocznej, co 2 tyg zlot i tam tez bylo super i przez dwa lata sie zgralismy choc ja duzo nie chodzilam bo a to dziecko a to potem druga ciaza;-) :-) ale nie zaluje:tak: musisz to dobrze przemyslec:-)

lolkak mój tata też z tych co się brzydzą, np wczoraj czy przedwczoraj Bisiek zwymiotował na jego oczach to tatę już naciągało a potem jak sprzątał za psem to był czerwony i myślałam, że zaraz drugie wymiociny dojdą na pokoju:p

Moja córa ma pełno naklejek ściennych na ścianach, ale nie będę odrywała w celu sprawdzenia czy ściana została cała;D

Dokładnie to samo myślę co Eliza w sprawie problemu nowej koleżanki.

Lolkak a spi jak narazie.... jedna mial pobudke od 19...;] ale dzis juz tyle robilam by mu przeszlo i zrobil kupke i nic.;] juz sama opadam z sil, zrobilam kompot z jablek i suszonej sliwki i juz go wypilam:-p bąki jak puszczal tak puszcza ale kupki brak... zmeczona jakas jestem.... dzieciaki juz spią smacznie....

Tak sobie pomyślałam że sama coś jej namaluję w "nowym" pokoiku, znając mój talent plastyczny ( same tróje z plastyki) będzie ciekawie :-D

Vegas mnie też wiele razy "ściągało" przy zmianie pampka :dry:

Tak sobie pomyślałam że sama coś jej namaluję w "nowym" pokoiku, znając mój talent plastyczny ( same tróje z plastyki) będzie ciekawie :-D

Vegas mnie też wiele razy "ściągało" przy zmianie pampka :dry:
Mała ma też piankowe naklejki, ale nie chciały się trzymac na ścianie to je przykleiłam na Ośmiorniczce:p I trzymają, że hoho:p Jak kiedyś je będę chciała oderwac to ze ścianą:p

Zobacz załącznik 323567 to pierwszy obrazek naszej córeczki:-)

a tu córa jak szaleje na naszym łóżku Zobacz załącznik 323571Zobacz załącznik 323570Zobacz załącznik 323568Zobacz załącznik 323569

i dziś przed spankiem a po kąpieli Zobacz załącznik 323576Zobacz załącznik 323574Zobacz załącznik 323572
pencil.png

reklama
Do góry