reklama
.Aneta.
Fanka BB :)
Moja koleżanka też jest z 12 kwietnia ;-)
umi u nas krzyk jest dopiero jak chcę Zuzi spłukać szampon z włosów
i tak robię to delikatnie bo kubeczkiem, czasami biorę myjkę i tak jej jeżdżę nią po tych włosach aż szamponu nie ma jak bardzo się drze 
jakby miała dłuższe włosy to już bym tak raczej nie dała rady 
umi u nas krzyk jest dopiero jak chcę Zuzi spłukać szampon z włosów
i tak robię to delikatnie bo kubeczkiem, czasami biorę myjkę i tak jej jeżdżę nią po tych włosach aż szamponu nie ma jak bardzo się drze 
jakby miała dłuższe włosy to już bym tak raczej nie dała rady 
Anetk-no nie bylo mnie dawno bo jak pisałam wiekowo sie nie łapie....
poza tym byl czas ze żadnej "starej" mamy tu nie było i tak jakos nie odzywalam sie....
Umi-Darusiowi piątki to dopiero w te wakacje powychodziły.....z reszta jemy ząbki to rosły dziwnie....a jak zdrówka Kacperka???jak jego nereczka cos lepiej??
Umi-Darusiowi piątki to dopiero w te wakacje powychodziły.....z reszta jemy ząbki to rosły dziwnie....a jak zdrówka Kacperka???jak jego nereczka cos lepiej??
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
u niej też zabaweczki to podstawaVegas taka frajda jakby nie wiadomo co to byłoZuzia zawsze sama sobie myje brzuszek i buzię
A Martynka włosy lubi myć? Bo Zuzia ostatnio właśnie tylko w momencie mycia włosów się buntuje, a oczywiście ronda kąpielowego nie chce na główkę założyć
poza myciem włosów w wannie może siedzieć i sieedzieć
;-)
No i oczywiście zabawki muszą być w wannie obowiązkowo![]()
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
moja Pociecha wstała przed chwilą, więc koniec mojej wolności
tyle co zdążyłam mężem się nacieszyc po jednej jego pracy i już do drugiej pomknął po obiedzie. A jutro powtórka z rozrywki. Ale okazje trzeba łapac
Jakkolwiek to brzmi
Ostatnia edycja:
trinaa
Fanka BB :)
Vegas, anetka macie o tyle "dobrze", że Wasi panowie mają jakieś ramy czasowe w tej pracy, bo mój to w cały świat, nic nie idzie zaplanować, praktycznie wychodzi wszystko z dnia na dzień
ciekawe jak to będzie wyglądało, jak się Jacek urodzi

ciekawe jak to będzie wyglądało, jak się Jacek urodzi

reklama