reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam.
S pojechał paczuszkę wysłać a dzieci Dysney Channel oglądają więc mam chwilkę. Potem za sprzatanie musze się wziać.
Aguszakochana Szkoda. Następnym razem moze ise uda.
Anetka Oj tak. ćwiczenia najlepiej na swiecie poprawiaja humor. Najtrudniej to zacząć.
Agateczka Ja nie wiem jak cieżarna może przejmowac się dodatkowymi kilogramami. Ja osobiście zadowolona nie bylam ze szybko przybierałam na wadze ale nie myślałam o sobie że jestem gruba. A ja na koniec mialam tych kg ponad 20.
Patrycja214 Sto latek dla Kubusia.

Apropo smoków. Ostatnio z agrzejnikiem znalazłam smoka. Mareczek jak był mniejszy zgubil go i drugi sie kupiło. I położyłam go do szafki. Po jakimś czasie patrzę że cioś cicho isę dzieci bawią, a Mareczek udawał małą dzidzię i Juztynce woadło do głowy żeby mu tego smoka dać i on ciągał jakby nigdy nic. Oczywiście zabrałam. Kto to widzial, taki byjk smoka by ciągał.

Ostatnia edycja:
reklama
zuua 55? jakim cudem skoro piszesz ze jest miedzy wami 23 lata różnicy? a ty masz 23 lata to chyba 46 ma twoja mama?

Miałam utratę przytomności,trudności z oddychaniem,ból brzucha,mega wymioty i mega biegunkę,nie mogłam się ruszać itd. Pani rejestratorka stwierdziła,że to zatrucie alkoholowe/narkotykowe itd:wściekła/y: Jak już karetka dojechała to była przeprawa z sanitariuszami,którzy też twierdzili to samo, nie racząc mnie zbadać,ale jakimś cudem zabrali mnie do szpitala. Jak tylko lekarz mnie zobaczył od razu stwierdził co to: krwotok wewnętrzny, pęknięta śledziona itd Jakby mnie przywieźli 5minut później to już by było po mnie.

Umi u nas nawet było tak,że wieczorem przez pół godziny nikogo nie było przy telefonie na pogotowi,bo się zmiany zmieniały:szok::dry::wściekła/y:

Daffi- ja miałam elmexa- Adaś ją uwielbiał. Teraz kupiłam ziajkę od pierwszego ząbka owocową. Muszę u swojej lekarki zapytać jak to jest z tym fluorem. Adaś część pasty wypluwa, ale część łyka. O fluorze słyszę różne opinie i sama już zgłupiałam. Narazie przerzuciałam się na pastę bez.

Adaś przespał całą noc bez smoka i nawet się nie budził:) Strasznie z niego dumna jestem:):):)

Ja miałam jedno doświadczenie z pogotowiem i mam nadzieje,ze nie będe musiała już korzystać. Adaś w nocy dostał biegunki i 40 stopni gorączki. Wezwałam bez problemu-a przyjechali po 25 minutach-choć mają może z 10 minut spokojnej jazdy. Nie wiem moze uznali,ze nie jest umierający. Zastanawiam się czy do zawału też tyle by jechali-czy poprostu oceniają sytuacje czy się śpieszyć czy nie.

Ostatnia edycja:
Ewi a jak oduczyłas Mareczka? po prostu schowałas smoka?
lolkak szok:szok: mnie sie przypomniało jak lekarz który robił mi CC przyzedł zapytac jak sie czuje, a potem stwierdził że dobrze ze byłam w szpitalu bo zapewne by nie zdazyli, ja mu na to ze mam stacje karetek obok osiedla i wiec nie byłoby chyba tak xle to ten sie roześmiał mi w twarz:-p w sumie ja wtedy tez sie zaczęłam siać bo mi sie przyomniało jak te karetki jezdżą:-p Ale tak na prawde to nie jest nawet śmieszne przeciez człowiek czekajac niewiadomo ile moze dosłownie zejść:/

edit a mój młody nie wypluwa pasty teraz kupiłam taka mietowa żeby wyplówał to mu tak posmakowała ze za nic w swiecie nie chce:/ i najchetniej to by jadł paste z tubki

Zuaa to wychodzi na to że Twoja Babcia rodząc Twoją mamę miała 40 lat?!

3 godziny do zawału? co Ty gadasz za głupoty, po 3 godzinach to już nie ma do czego jechać.

E:

Lolkak :szok: jestem w szoku.... dobrze że to się tak skończyło.

Lenka gratulację dla Adasia!

My doszliśmy do perfekcji z samodzielnym zasypianiem, odkładam Julkę do łóżeczka 5 minut i dzieciaka nie ma :-)

Ostatnia edycja:
Daffi- ja miałam elmexa- Adaś ją uwielbiał. Teraz kupiłam ziajkę od pierwszego ząbka owocową. Muszę u swojej lekarki zapytać jak to jest z tym fluorem. Adaś część pasty wypluwa, ale część łyka. O fluorze słyszę różne opinie i sama już zgłupiałam. Narazie przerzuciałam się na pastę bez.

Adaś przespał całą noc bez smoka i nawet się nie budził:) Strasznie z niego dumna jestem:):):)

kochana to jak bedziesz wiedziecczekamna wiesci. a w razie co kupie inna co by mnie sumeinei nie dreczylo.
bo kama dala do myslenia;p

Kama pierwsza wersja byla 23;p teraz poprawila na 32;p

lolkak to straszne co przeszlas! masakra! mi sie w glowie nie miesci!

Ostatnia edycja:
kaamaa bo poprawiła na 32 a napisała 23 z reszta zuua napisała ze juz poprawiła:-) co jak co ale dodawac troszke umiem co prawda czasem 3 razy 2 to u mnie 5 ale pomińmy ten fakt:-p:-D Mnozenie to juz wyzsza matematyka:-)

reklama
Umi Ona napisała 32 a nie 23 :-p i to by się zgadzało.

Zuaa to wychodzi na to że Twoja Babcia rodząc Twoją mamę miała 40 lat?!

3 godziny do zawału? co Ty gadasz za głupoty, po 3 godzinach to już nie ma do czego jechać.

Owszem 49 lat miała dokładnie i moja mama była nieplanowana ,bo moja babcia miała mieć tylko 2 dzieci a moja mama wyszła tak i bardzo dobrze :)
Tak - 3 godziny jechała do mojego brata kolegi dziewczyny ojca no i po tych 3 godzinach faktycznie nie było do czego jechać dziś jest pod nami...

Oj tak , tak matematyka to wyższa półka :)

Do góry