reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

moja Perła jak za dnia nie ma smoczka to też ma palce w buzi, ale szybko je wyciąga jak na nią spojrzę:p

Tylko ja mam wrażenie, że to chyba nie od smoczka a od tego, że szuka zębów. Czasem tak dzwonią jej ząbki pod pazurkami, że szok.

No, usnęła Martynka. Czemu wpierw syrenę robi a potem zasypia w mgnieniu oka?;)

Ostatnia edycja:
reklama
ViKamcia a przestań :-p naprawdę tyle ważyłam. Ciekawe czy jeszcze kiedyś będę tak wyglądać :-p

umi fajna ta mata, może i ja sobie sprawię ;-) ale najpierw Twister i Stepper :tak:

Ja właśnie popijam sobie czerwoną herbatę ;-) Zuzia porozwalała wszystko klocki po pokoju i buduje wieżę :-p

Anetka Twoja Zuzia często sama się bawi? Moja rzadko i jak już to z 2min maxymalnie. Jak mnie nie widzi to już jest jej źle.

Vegas Zuzia jak była w Martynki wieku to też nie chciała sama :no: teraz bawi się sama, buduje coś z klocków, rysuje, bawi się na krzesełku-uczydełku czy skacze na zeberce :tak: ogólnie lubi bawić się sama, ale ze mną też. Wcześniej jak mnie nie było to właśnie razem budowałyśmy garaż z klocków :-p

Anetka, ale boski ten suwak z zębami masz;D
Mam nadzieję, że doczekam chwili gdy Martynka sama się będzie bawiła, ma pokoik zaraz obok naszej sypialni to przeca krzywda się jej nie stanie bo ją widzę, ale to jej póki co nie pasuje bo ja muszę byc obok niej. A jak patrzy czy ja czasem do lapa nie zasiadam:p nie znosi go, zaraz wtedy podchodzi, wali dłonią w klawiaturę albo coś mi stuka, myszkę zabiera:p więc unikam przy niej netowania, chyba, że pije kaszkę czy coś innego zajmującego robi.

Poza tym ona strasznie za mną jest. Nie mogę nawet zejśc na dół do łazienki jak ona zostaje przy J, zaraz wrzask, syrena.

Chwilę mnie nie było ,bo robiłam placek z bitą śmietaną i jagodami - z zamrażarki a teraz stoi w lodówce.
A teraz myślę co zrobić na obiad - niech mąż coś z ma z tego ,że żona w domu siedzi i się nudzi :)
Macie jakieś pomysły ?
Kurcze dlaczego życie ciężarówki jest takie nudne ?

Vegas dzięki :-)
Na pewno doczekasz:-p jeszcze trochę to nie będzie chciała, żebyś jej przeszkadzała w zabawie ;-) Ja przed chwilą posprzątałam wszystkie klocki i co z tego jak Zuzia znowu wszystkie wyrzuciła a teraz ładuje je do jeździka, tam pod siedzonko ;-)
Zuza tez jest za mną, bo tak naprawde ze mną najwiecej czasu spędza, bo Przemek w pracy. Jak wychodzę z psem to jeszcze na dole ją słyszę, a mieszkamy na 3 piętrze :-p

myślałam nad spaghetti i chyba je zrobię ;)
szybko łatwo i zrobię przed przyjściem z pracy ;)

ja do miasta 32km dojeżdzam w 20 min:tak:
no to faktycznie rajdowcem jesteś normalnie będziesz następcą Kubicy tylko płci żeńskiej.
ja i tak zwolniłam tempo jak zaszłam w ciąże ;)

reklama
ja spagetti nie jem odkad dosiwadczylam mdlosci ciazowych.
czyli w kweitniu mina 2 lata;p

Do góry