reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Umi fajna ta mata, sama bym sobie taką fundnęła, tylko z mik ja bym tańczyła, J na pewno by się na to nie pisał
Daff nie wiem o co chodzi, ale też się cieszę że wszystko u Was ok :-)
A co do tej pasty to 0,05% to faktycznie nie dużo, ale ja wolę dmuchać na zimne, skoro nie można to nie można.
A poza tym dziwi mnie fakt że taka sama pasta z takim samym składem jest przeznaczona dla dzieci od roku aż do 6 lat a przecież 6latki mają przeważnie kilka zębów stałych
E:
Daff Julka śliczniutka jest, a włosy
a ja głupia myślałam że moja Julka ma długie 
Daff nie wiem o co chodzi, ale też się cieszę że wszystko u Was ok :-)
A co do tej pasty to 0,05% to faktycznie nie dużo, ale ja wolę dmuchać na zimne, skoro nie można to nie można.
A poza tym dziwi mnie fakt że taka sama pasta z takim samym składem jest przeznaczona dla dzieci od roku aż do 6 lat a przecież 6latki mają przeważnie kilka zębów stałych
E:
Daff Julka śliczniutka jest, a włosy
a ja głupia myślałam że moja Julka ma długie 
Ostatnia edycja:
umi2
kaamaa no właśnie o to chodzi ze możesz sama tańczyć
podłączasz do kompa i ci pokazuje gdzie masz nogi stawiać
sa rożne poziomy zaawansowania ja to bardziej jako przyrząd do bez sterowych ćwiczeń traktuje a jaka ie okaże to nie wiem:-)
Daff Julka śliczna a jej palec no cóż super sie prezentuje
podłączasz do kompa i ci pokazuje gdzie masz nogi stawiać
sa rożne poziomy zaawansowania ja to bardziej jako przyrząd do bez sterowych ćwiczeń traktuje a jaka ie okaże to nie wiem:-)
Daff Julka śliczna a jej palec no cóż super sie prezentuje

kaamaa no właśnie o to chodzi ze możesz sama tańczyćpodłączasz do kompa i ci pokazuje gdzie masz nogi stawiać
Daff Julka śliczna a jej palec no cóż super sie prezentuje![]()
umi siwetna ta mata a jak zobaczylam jak ten 5 latek na niej tanczy to kompleksy mam;p;p;p
ale moze jak bym tak poskakla jak on to tez zawsze na moje zbedne kg by wplynelo. musze m pokazac i go namowic. drogie nie jest
Kamiśka :)
Umi tak głupio samemu, to wiesz co Ty kupisz tą matę spakujesz ją w plecak i do mnie przyniesiesz
i razem będziemy tańczyć
Ja kiedyś miałam twistera za 20 zł kupiłam w decathlonie, ale jakoś szybko mi się znudził, oddałam go dla mamuśki ale jej też nie przypadł do gustu
i razem będziemy tańczyć
Ja kiedyś miałam twistera za 20 zł kupiłam w decathlonie, ale jakoś szybko mi się znudził, oddałam go dla mamuśki ale jej też nie przypadł do gustu

moja córa skoro jest cała po tatusiu to z czasem pewnie też będzie dłubac w nosie![]()
moja tez to ma po tatusiu
ale nie jest podobna do niego w ogole.
w sobote byla u mnie znajoma fryzjerka bo robila mojejj mamie wlsoy i jak zobaczyla julke i mojego tate to stwierdzial ze julcia podobna jest do mojego taty
Julcia po narodzinach byla bardzo podobna do M
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
no tak , ja miałam na mysli że bzdura że tak jest zawsze że smok zastępuja dzieci paluszkiem.. bo wiadomo że się zdarzaWcale nie bzduracórka znajomych ma 4 latka i jeszcze łapią ją na tym jak palce w buzi trzyma, właśnie dlatego że zamiast smoka paluchy ssała.
Więc jeśli komuś się poszczęściło i dzieciak nie pchał łapek, to nie znaczy że u każdego tak jest![]()
Ja ze smokiem chodziłam 2 lata, aż w końcu moja babcia się wkurzyła i oduczyła, podobno drastyczną metodą.
Znając ją to pewnie zabrała i nie wytłumaczyła nic![]()
ale nie zawsze tyle że ja na szybko zawsze pisze i nieraz niezrozumiele
to wy jeszcze nie tacy rajdowcypatrzycja 214 sto lat dla Kubusia:-) jak tam impreza?
zuua hm... widze ze jeździsz jak ja z tym ze ja taki rajdowiec jestem niestety na co dzien:/ 15 km z rzeszowa do miejscowosi mojej babci jechałam jakies 15 min w porywach do 20 mnie sie wydawało ze 20 a moja babcia uparcie twierdziła ze 15 i dostałam porządna zrype, ale nie przebijałam ie przez miasto bo tak to byłoby nie wykonalne w takim tempei przyechac dla tego szczerze nie moge uwierzyc ze miałas takie szczescie i nie trafiłas na żadne czerwone światła, no chyba ze nie zwracałas uwagi
A jak tam z babcią lepiej?

ja do miasta 32km dojeżdzam w 20 min

a dalej mam miasto za jeszcze następne 33 km i jestem tam w 15 min
bo trochę lepsza droga:-) Dziewczyny w końcu nie zadam nigdy tego pytania ,bo jakby to powiedzieć głupio mi trochę ,bo to może trochę intymne.
Ile trwał wasz poród , jaką drogą rodziłyście i czy miałyście nacinane krocze ;O ?
oj to zawlezy od jakiego momentu się liczy , ja nie miałam wcale mocnych bóli jak mnie wzięli na porodówkę miałam 3 cm rozwarcia i tylko lezalam i czekałam na większe, a jak sie zaczęło większe dali mi znieczulenie więc nadal tylko leżałam i czekałam , później musieli mi przebić wody i od tego czasu czekałam 3 godzinki aż powiedzieli możemy rodzić
więc 3 parcia , nacięcie (4260g) no i mała wyszła szybko
alle zoaczmy jak będzie teraz
|Daff jakie Julka ma długie włosy
ja moją ścięłam na króciutko bo jej wolno rosły i rzadkie:-)anetka co ty gadasz nawet mój D akurat spojrzał na zdjęcie i mówi "jaka chudziutka"

patrycja 100 latek dla synka
Ostatnia edycja: