• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

patrycja też mnie to boli,że tyłek rośnie,więc teraz się objadam na zapas:-p:-D

femme to szykuje się imprezka:-pu mnie najbliższa 7 maja - wesele znajomych(chyba,że nas nie zaproszą;-)) ciekawe jak będę się tam poruszać :-D:-D

ViKamcia to dobrze,że wszystko ok;)

reklama
Jest jeszcze jedna reklama i tez mi smakowicie to wyglada, ale zapomnialam nazwy :dry: :-p

Patrycja ano kurde tez niewiem czemu tak jest ;-)
Feeme ooo to niezla impreza sie szykuje :-D

TRINAA - oooo też bym sobie poszła na wesele jakieś :-p kurde ale chyba nic się nie kroi :dry: w ogóle ja tylko na 3 weselach byłam :dry: z tego na 2 jak byłam 10 latką jakoś :dry: :-p pierwsze normalne to koleżanki właśnie z forum :-p :-D

VIKAMCIA - o dobre wieści :-) kamień z serca co ? :-)

ELIZA - w reklamie to wszystko pysznie wygląda :-p

Moja też dziś marudna,ale nic ciekawego w buzi nie ma ;-):-D Sukces dziś zaliczyła bo spała 30 minut ;-)

Nie mówcie nic o jedzeniu,bo ja strasznie obżarta:dryL: Jak tak dalej pójdzie to znowu zacznę śmigać w ciążowych spodnich :-D

Eliza chyba Ci o chłopski garnek chodzi, non stop w TV puszczają.

Kamcia super że wyniki ok.

Femme ja w tamtym roku byłam na 2 weselach, z czego na jedno jechaliśmy 180 km :dry: ale warto było.
W tym roku jeszcze nic nie słychać ale kto wie, a nóż któraś wpadnie :-D

Pizza w piekarniku, jezu o 9 godzinie takie rzeczy jeść :szok: jeszcze M dobił mnie do reszty kupił bitą śmietanę, i weź człowieku nie zjedz jak się do mnie uśmiecha :dry:

femme ja byłam sporo razy na weselach,bo mam pokaźną rodzinkę,no i kilka razy z Michałem już tańcowaliśmy;-)

kaamaa :-D jedz, co sobie żałujesz, trzeba korzystać z dobrodziejstw kuchni:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry