• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ooo kaamaa tak chodzilo mi o chłopski garnek ;-)

My w tym roku mamy wesele naszego swiadka ze slubu, w pazdzierniku, no i w 2012 e w lipcu swiadkowa nasza (moja psiapsiula) tez bierze slub :-) do tego zaczynaja sie komunie w rodzinie.... ehhhhhh

Witam się po długiej nieobecności..
Wiecznie ciągnąca sie sesja, egzaminy i totalny brak czasu ze względu na urządzanie mieszkania..:sorry:

Ale to się zmieni, obiecuję:tak:

Tym bardziej, że DZISIAJ podczas zwykłego badania UGS pierwszego po porodzie dowiedziałam się że jestem w 6tc:confused2: Boże, załamana jestem.
Nie powiedziałam jeszcze mojemu.. nie wiem jak on to przyjmie.. :confused2:
A zabezpieczaliśmy się.. żadnego "wypadku" nie zaliczyliśmy.. więc nie wiem:baffled:
Dopiero co na świat przyszedł Olinek.. a tu znowu wszystko od nowa.. :( Jak my sobie damy rade?:eek:
Mam wszystkiego dosyć..

łooo matko ixi kochana gratuluje:-) bedzie dobrze ,zobaczysz. Wstaw jakies fotki Olinka:) jej on juz taki duzy:-)

Fikusek ale ja nie chce "powtórki z rozrywki".. tyle problemów w ciąży miałam :( i kolejny poród. BOŻE!
jak się dowie moja mama, rodzina.. a D.? Jeszcze ostatnio mówił, że planuje drugie dziecko za ok 5-6 lat..

Olinek:
Zobacz załącznik 328320Zobacz załącznik 328321Zobacz załącznik 328322
jaki sliczny:*:* a try taka chidzinka ze moze teraz troszke przytyjez.
No pamie3tam o twoich problemach ale nie jets powiedziane ze teraz tez tak bedzie,trzymam kciuki by teraz bylo bez zadnych problemow.

Witam się.

Moja córa dziś też była raczej grzeczna, poza tym w nocy spała 12h, więc jestem szczęśliwa. Mam nadzieję, że dziś będzie tak samo:) Z mężem cacy:) Dzień był milutki.

Ixi gratuluję. Kochana wierzę, że będzie teraz wszystko ok;* Oszczędzaj się i powiedz mężowi o Fasolce. Nie planowaliście, ale Ono już jest, będzie dobrze, poukłada się:) A to nie miałaś żadnych objawów?

Femme
śliczna Ninka jest. Fajnie jej w takim stroju kąpielowym. A i wg mnie dobrze, że naczyniak wygląda jak obdarty trochę nosek bo nie wygląda w ogóle jak naczyniaczek.

Vegas nie miałam i nie mam żadnych objawów.. wg USG to 6 tydzień i 4 dzień.. :/
a okresu jeszcze jako tako nie miałam od porodu.. więc się nie spóźniał i też nie miałam podstaw do niepokoju.
A ja miałam teraz tyle stresu i z małym i ze studiami..
tyle roboty w mieszkaniu.. dźwigałam, nosiłam..
no tak, po porodzie długo okresu nie musi byc, więc też bym na Twoim miejscu niczego nie podejrzewała. Kurcze, ale najważniejsze, żebyś się nie stresowała teraz jak już wiesz, że Ono jest. I nie zwlekaj, powiedz mężowi o Fasolce, to Wasze dziecko a nie tylko Twoje, a poza tym jestem przekonana, że nie będzie tragedii:) Przecież to dzieciątko, niczemu winne. A mąż jest od tego by byc z Tobą kiedy Tobie jest źle, powinien wesprzec i tak zapewne będzie, trzymam kciuki za rozmowę;*

reklama
Ixi- napewno się wszystko ułoży, przynajmniej różnica nieduża wieku u dzieci. Ja bym chciała rodzeństwo dla Adasia,niestety sami się nie zdecydujemy-bo cieżko z finansami-no chyba,ze nieplanowane będzie. Zdrówka dla Ciebie,synka i fasolki:)

ViKamcia- dobrze,ze to nie cholesteaza. Teraz będziesz już spokojna:)

U nas też idą zęby 2-ka i dwie 3-ki -już prawie są na wierzchu. Mały nawet nie taki straszny,choć chodzi taki niezdecydowany i marudny. Ale już bliżej do końca ząbkowania niż dalej. Mam nadzieje,ze jak wyjdą te to będzie trochę spokoju do 5-tek

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry