Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam się po długiej nieobecności..
Wiecznie ciągnąca sie sesja, egzaminy i totalny brak czasu ze względu na urządzanie mieszkania..
Ale to się zmieni, obiecuję
Tym bardziej, że DZISIAJ podczas zwykłego badania UGS pierwszego po porodzie dowiedziałam się że jestem w 6tcBoże, załamana jestem.
Nie powiedziałam jeszcze mojemu.. nie wiem jak on to przyjmie..
A zabezpieczaliśmy się.. żadnego "wypadku" nie zaliczyliśmy.. więc nie wiem
Dopiero co na świat przyszedł Olinek.. a tu znowu wszystko od nowa..Jak my sobie damy rade?
Mam wszystkiego dosyć..
jaki sliczny:*:* a try taka chidzinka ze moze teraz troszke przytyjez.Fikusek ale ja nie chce "powtórki z rozrywki".. tyle problemów w ciąży miałami kolejny poród. BOŻE!
jak się dowie moja mama, rodzina.. a D.? Jeszcze ostatnio mówił, że planuje drugie dziecko za ok 5-6 lat..
Olinek:
Zobacz załącznik 328320Zobacz załącznik 328321Zobacz załącznik 328322
no tak, po porodzie długo okresu nie musi byc, więc też bym na Twoim miejscu niczego nie podejrzewała. Kurcze, ale najważniejsze, żebyś się nie stresowała teraz jak już wiesz, że Ono jest. I nie zwlekaj, powiedz mężowi o Fasolce, to Wasze dziecko a nie tylko Twoje, a poza tym jestem przekonana, że nie będzie tragediiVegas nie miałam i nie mam żadnych objawów.. wg USG to 6 tydzień i 4 dzień.. :/
a okresu jeszcze jako tako nie miałam od porodu.. więc się nie spóźniał i też nie miałam podstaw do niepokoju.
A ja miałam teraz tyle stresu i z małym i ze studiami..
tyle roboty w mieszkaniu.. dźwigałam, nosiłam..