• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hehe fikusek to masz juz za soba marudzenie;] ja swojemu dalam nurofen i teraz sie uspokoil;] ale zebów jeszcze nie ma przebitych:dry:

Ja juz najedzona jestem:P teraz dzieciaki na dobranocke czekaja i ida spac:-)

Anetka to chyba ja Tobie mam pozazdrościć :-D bu u Ciebie już gotowa, a ja mam zamiar dopiero robić.

Julka zasnęła, M jeszcze nie wrócił z roboty, to zabieram się za krojenie warzyw.

hehe fikusek to masz juz za soba marudzenie;] ja swojemu dalam nurofen i teraz sie uspokoil;] ale zebów jeszcze nie ma przebitych:dry:

Ja juz najedzona jestem:P teraz dzieciaki na dobranocke czekaja i ida spac:-)
toz to jeszcze nie koniec bo czwarta 4 jeszcze lada dzien wyjdzie bo gule ma. Dalam mu panadol na noc,teraz jak wiem ze to zabki to niech go nie boli.

a ja robie bolonski garnek:D
wlasnie daj znac:-D bo na reklamie wyglada smakowicie:-D

ANETKA - mojej wychodzą piątki i ciągle coś w buzi ma chciałam ją od smoczka odzwyczaić ale zły kres bo wolę smoczka żeby miała niż ciągle paluchy w buzi :dry:

PAULA - udanego wieczoru ja 27 lutego mam urodziny koleżanki idzie cała gromada bab :-p tylko jeszcze K muszę o tym poinformować :-p

Co do jedzenia ja sobie wzięłam kotleta w obiadu w bułkę wsadziłam pomidora do tego majonez ketchup do mikrofali i miałam hamburgera :-D :-p

reklama
ooo widze że wy tu dzisiaj tylko o jedzeniu:rofl2:
po pięknie..
sama mam chęć na fryteczki... mmmmm

ale dzisiaj jestem padnięta.. masakra jakaś., bylismy w szpitalu na badaniach i wszytsko ok na szczęście , nie mam cholestazy .... uffff
zadowolona jestem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry