• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daffi mężowi też na pewno będzie smakować:-p

femme już się boję jak te piątki będą wychodzić.. :sorry: pewnie bedzie marudzenie na całego.

ViKamcia super, że wszystko ok:tak:

ixi gratuluję, nie przejmuj się, poradzicie sobie. Na pewno dacie sobie radę :tak: puki Oliwier jest mały, wychowają się razem i później będzie już z górki ;-)

umi gratulacje dla bezsmoczkowego Kacperka ;-)

Ja już wczoraj się nie odzywałam, bo zasnęłam jak usypiałam Zuzię :sorry: czyli przed 20 :baffled::-D W nocy Zuzka ładnie spała, nie wiem nawet czy się budziła, ale chyba nie ;-)

reklama
Umi super że smok idzie won ;-)

Anetka tak właśnie się zastanawiałam gdzie się wczoraj podziałaś, myślałam że brat kompa okupuje.

Dobra koniec siedzenia idę kimać bo kijowo dzisiaj w nocy spałam.

kama brat siedział :-p ale normalnie weszłabym albo na naszego (chociaz to groziłoby obudzeniem Zuzi) albo od taty bym wziela laptopa :tak::-p
Dobranoc :-p:-p Julka też śpi?

anetka gratuluje przespanej nocy:-p niezła jesteś:-p
pati witaj ponownie
paula3 A co ty myslałaś ze sie bawic bedziez bez dziecka:-p co do smoczków to raj dla mojego Kacpra:-p
malwina mój do 5 miesiaca tez nie chciał smoka ale zaczął ciamkać kciuk, wiec nie miałam wyboru tylko na siłe nauczyc go ciamkac smoka, bo kcika bym mu teraz nie schowała:-p
patrycja214 zarzuc linkiem do potków bo musze sobie jakies kupic a nie mam koncepcji

edit kaamaa nie tak do końca jeszcze, muszę tesciowa odzwyczaić:-D

Ostatnia edycja:
Hej
Ixi gratulacje! Dasz rade, zobaczysz:-) z tego wynika ze bedziesz miala taka sama różnice miedzy dzieciaczkami jak i u mnie jest miedzy Hania i Danielem:tak:
Powiedz swojemu mezowi o tym i daj znac jak przyjol, ale napewno bedzie dobrze i dacie rade :* jak cos to pisz to zawsze pomoge ;-)

Kurcze, polozylam młodego do lóżeczka zeby zasnoł sam, troche skrzeczy, nie wchodze do niego wogóle bo poplacze i przestaje... a jak mnie zobaczy to bedzie darł sie mocniej.... juz to przerabiałam.... mam nadzieje ze zasnie, bo w wózku to teraz boje sie go zostawic bo juz moze sie podniesc i wkoncu wypasc z niego... :dry: ehhhhh
Teraz udawał ze kaszle :-D te moje dzieci są niemozliwe :rofl2:

Zatłukę kiedyś te psy sąsiada :wściekła/y: znowu się drą, nie ma spania :dry:

Eliza Julka to też taki kombinator, często udaje że kaszle, a najlepszy jej trik to branie smoka w rękę wyrzucanie poza teren łóżeczka.

reklama
Elizka twój mały dobry jest :-D Mam nadzieję,że Ci zaśnie, bo Maja mi dopiero o 8 zasnęła przy cycku,-a tak standardowo od 5 nie śpi:dry: Nie wiem co to mam być ale budzi mi się tak wcześnie jęczy,chwilę poje,znowu jęczy,później niby też chce jeść i tak w kółko. Co ją jakoś uśpię to po 5 minutach oczy otwarte.

ixi super,że jesteś z powrotem :-) No i jaką extra wiadomość na zaserwowałaś :-) Na pewno się wszystko ułoży :-)Trzymam kciuki. I tak jak pisały dziewczyny ta ciąża może być zupełnie inna niż poprzednia więc głowa do góry :-) A jaki ten Twój synek śliczny :-)

Umi nie ma to jak majster w domu :-D No i powodzenia w oduczaniu teściowej od smoków ;-):-D

Vikamcia a wiesz to to jest w takim razie jak nie cholestaza?

Pati no pewnie,że Cie pamiętam :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry