• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
femme jeszcze nie koniec jak juz pisałam w ciagu dnia mu teciwa daje i musze w weekend popracować nad tym a potem T. wysle zeby skonfiskował smoka u swojej mamy:-p Ten filmik wymiata!!:-p
Eliza ja tez tak mam nie moge isc spać wczesniej niz o 22
kaamaa to ja współczuje:/ ale tak jak pisze anetka takiemu pieskowi sie mocno nudzi a z drugiej strony sa tez krytyczne przypadki teskonoty za właścicielem

No Elizka dobre :-D:-D Nazwa powala :-D

Moje dziecko mnie doprowadzi do nerwicy jakiejś. Teraz już nawet przy cycku nie zasypia:dry: Umi ona też co chwilę,by jadła;-)

A co do psów. To w lecie nasz siedział pod drzewem i szczekał na jakiegoś ptaka przez dobre 2 godziny i zadzwoniła sąsiadka czy on przypadkiem nie zdycha z pragnienia i mu wody nie przynieść ;-):-D

Lolkak no bo juz starsza jest, mój tez tak kolo 4mies przestal przy cycu zasypiac.... teraz to jak jest naprawde zameczony zasnie tak, ale to baaardzo zadko:-) musi sie powiercic, pokerecic... :-p
troskliwa macie sasiadke :-D

Miki wstał :-)

lolkak niby wiem niby nie..
cholestaza to nie jest , ale lekarz nic nie powiedział poa tym że mam się duzo kremować i smarować:confused2:
ale koleżanka zerknęła mi na wyniczki bo zrobiłam zdjęcie w karcie(bo u nas się wyników nie dostaje tylko wklejają je w kartę ciąży) no i powiedziała ze jestem trochę odwodnioona, ale nie za mocno..
więc może być i od tego... dużo piję , no i mam nadzieję że nic poważnego nie będzie z tego , no swędzenie się zmniejszyło , ale jeszcze nie minęło niestety

KAAMAA - myślisz że o tym nie pomyślałam ? :sorry: takie same kolejki :no: do lipca wszystko zajęte i też nie rejestrują póki co :no: koszmar jakiś :dry:

:-D:-D patrzcie na to :-D:-D

hahahah no nie mogę:-D:-D:-D
superaśnmy filmik.. hihih

kama współczuję z tyymi psami:eek: nie dziwię się że masz ich dość... yhhhh
ja na szczęście mam kotka ale jak ma ruję to miałczy niemiłosiernie i też czasem budzi małą swoim gruchaniem:-D
no a już nie ma co myśleć jak psy zaczynają szczekać:baffled:
a masz do nich siatkę?? czy tylko są uwiązane?? moze lepiej założyć siatkę taka dużą i puścić je w siatce to się uspokoją bo będą miały trochę luzu??:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry