• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A mnie z prosto w serce Bobek się podoba. A mojemu K podobała się od zawsze Mucha. Tak mi się przypomniało. heh

Nie no nie będę na siłę próbowała czegokolwiek pisać pozytywnego bo nie umiem... WSZYSTKO MNIE BOLI ;(

themartynka nikt nigdy nie potępiał tutaj nikogo. Zawsze staramy się sobie pomagać i pocieszać jak coś się dzieje. Każda z nas ma różne problemy ale zawsze jakoś sobie z nimi radzimy i w wspólnie w miarę możliwości rozwiązujemy.

No nic :( idę wziąć prysznic. Jeszcze włosy umyć bo z rana czasu nie będzie. Odezwę się po badaniu ...

reklama
Umi ale żadna z nas nie napisała że za karę, przecież to on go wychowywał kiedy ona całymi dniami robiła karierę nie myśląc o nich...

Daff eeee to Ty mas zbereźne sny :-D, daj mi kilka bo mi się zawsze jakieś głupoty śnią :dry:

po prostu Filip z Martą muszą się dogadac co do Ksawcia, niczemu winne to dziecko, musi miec oboje rodziców. A Marcie nikt na siłę nie każe kochac Filipa.

zamówcie mi któraś pizzę bo mi się chceee:P

Umi zgadzam sie z Toba co do NW.

Kurcze a ja to jakas dziwna jestem bo mi sie nic nie snie nigdy a jak juz to jakies bzdety co po przebudzeniu placze lub sie boje, ale to baaaaaaaaaardzozadko :dry:

reklama
dziekuje.... kazdy muwi ze do tatusia swojego jest podobna .. bo jest bardzo.... ale do mnie tez jest podobna chociaz troszke ale jest w koncu ja urodziłam.... a nameczyłam sie z nia.... wazyła 4030g a mierzyła 63 cm

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry