• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Umi ale żadna z nas nie napisała że za karę, przecież to on go wychowywał kiedy ona całymi dniami robiła karierę nie myśląc o nich...

Daff eeee to Ty mas zbereźne sny :-D, daj mi kilka bo mi się zawsze jakieś głupoty śnią :dry:
Nie wiem kto kogo wychowywał, ale chyba nie było tak ze ona sie wcale nimi nie interesowała? Tak czy inaczej dziecko jest zwiazane z obojgiem nie zaleznie od tego w jakim stopniu dana osoba sie nim zajmuje. Wiadomo ze z tym rodzicem z którym przebywa czesciej bedzie bardziej zwiazane ale to nie znaczy ze z tym drugim ma miec mniejszy kontak. No sorry jakby mi moja mama powiedziała, ja sie tobą cały czas zajmowałam bo ojciec np nic nie robił i ja ci bede wydzielac czas z nim to śmiechem bym ją ogłuszyła.

Elizka mnie do ponad roku od urodzenia Kacpra tez sie nic nie sniło byłam chyba za bardzo zmeczona:-D
Kamcia to ta babka jak te staruszki u mnie:-D zatratują cie tak pedzą do gabinetu a podobno nogi chore mają:sorry2:
Cherie w skrócie Uniwersytet Rzeszowski:-p:-)
themartynka ja tez myslałam ze to córa vegas tak czy inaczej śliczna:-)

No dokładnie podobne macie cory Vegas i theMartynka :tak:
umi mi to nigdy nic sie nie snilo... jestem jakas inna... :-D
trina a jakos od godziny sie juz nie obudzil, wiec narazie jest oki.... oby tak dalej.... ehhh

dobra ja mykam spaac jak cos.... bo jutro bede padac... :-p
Dobranoc wszystkim zyczeeee:-p

Juz jestem.... a z porodem jakos poszło ale meczyłam sie dobe .... a i tak jak przyszedł czas parcia to parłam ze 2 razy i lekarz przyszedł z takim jakby odkurzaczem ( vakum) i 27 12 2009 o godzinie 13 36 urodziła sie big gabi..:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry