Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
300zł dałam już z oprawkami ale ledwo co się zmieściłam w szkłach dziecięcych później jak jej zwiększą moc to będę musiała z tych normalnych zamawiać gdzie jedno szkoło 200zł kosztuje
masakra ... Jedyne co dobre to doktor mi wytłumaczył wszystko i powiedział że wada sama się będzie zmniejszała razem z tym jak Nina będzie rosła a widać duża dziewczyna więc dużo jej powinno zejść bo duża będzie ... i mówi że spokojnie do +3 czy nawet +2 dojdzie żeby się nie martwić ... tak więc od poniedziałku (bo okulary będą do odbioru) będę miała małą okularnicę 
bez komentarza naprawde....okulary jej zamówiłam wygląda jak down
a powoli.... jeszcze troche rzeczy tu mamy do zalatwienia....np. benefity, ale nie narzekam narazie.Kasiuch fajnie że sie odezwałaś.... Jak Wam sie tam zyje??
nie wlasnie jeszcze nie, troche nam kaski zabraklo na mieszkanie, ale bedziemy troche blizej mojej kumpeli (a raczej bardzo blizej)i pokoj mamy 28m kwadr. mam nadzieje ze tam bedzie lepsza atmosferakaamaa zmykaj z tym przpissem na przepisybo ja potem bede musiała 20 stron przekopywać
a i to sie wszystkich tyczybo ja zamiast przegladac 5 czy 6 stron to mam ponad 100 i tak szukam przepisów
Kasiuch super ze sie przeprowadzacie, tym razem sami bedziecie?
witam nowa mamePrzed chwila rozmawiałam z tesciowa i powiedziała ze nie wierzy mi ze wyszły 2 kreseczki na tescie![]()
gratuluje!Tak jak umi napisala zamieszkalam na str gdzie wygralam laptopa
cale dni klikalam zreszta patrycja9009 wie to najlepiej
az w koncu pojawil sie avatar konkursowy i szybko kliknelam w odpwoiedni.. widocznie dosc szybko bo sie udalo.. koelzanka ktora kliknela zaarz po mnie byla na 4 miesjcu dzis;p
sliczny masz brzuszek ,!
ale laska z ciebie, MI tez Kaja sie bardzopodobaBedzie Piotrus,Kaja albo Wiktorianie mozemy sie zdecydowac jeszcze
W tej chwili czasami robi mi sie niedobrze i slabo,troche sluzówkę nosa mam podrazniona i katar mnie meczy. Ale nudnosci juz przeszly.
A tak wyglądam
Zobacz załącznik 333471
wiem że pewnie nie nadrabiałaś to napisze jeszcze raz... Kuba ma przepukline pachwinową i we wtorek okaże sie czy bedzie operowany.... a tak pozatym to u nas w porządkua powoli.... jeszcze troche rzeczy tu mamy do zalatwienia....np. benefity, ale nie narzekam narazie.
a u was jak tam?? jak dzieciaczki?????wszyscy zdrowi??