reklama
Liza
Fanka BB :)
Kiniorek moim zdaniem w tym tyg sie rozpakujesz:-) ;-)
Daffi Julka słodka, body super a brzunio hehe sporasny
fikusek nom w sumie racja co tydzien mnie boli juz... ehhh w sumie wizyte mam umówona na za tydzien, i niewiem co robic...;] meza zreszta b]nie ma jeszcze wrrrr.....
Daffi Julka słodka, body super a brzunio hehe sporasny

fikusek nom w sumie racja co tydzien mnie boli juz... ehhh w sumie wizyte mam umówona na za tydzien, i niewiem co robic...;] meza zreszta b]nie ma jeszcze wrrrr.....
Daffi Julka jak pozuje:-) swietna jest i body rewelacyjne:-)
pozuje ale tego smoka mogla juz sobie darowac;p
Julcia boskabodziak icudne!
a z tyłu bb
![]()
BB jak zawsze rzadzi
u mnie caly dziej jest wlaczone wszytsko
Eliza nie wiem czemu ale wsyztsko jej idzie w brzuch...
Ostatnia edycja:
.Aneta.
Daffi nie martw się, ten brzuszek za jakiś czas jej się zmniejszy. Zuza też taki miała, we wszystkich bluzeczkach jej odstawał, a teraz już malutki ma
Julka słodka jak zawsze
;-)
paula, kama fajnie, że wypad się udał. Dziewczynki się polubiły? ;-) Zdjęcie jakieś poproszę

Ja sobie wczoraj o 21 odpuściłam polowanie na avatar i już więcej nie mam zamiaru siedzieć
nawkurzałam się wczoraj nieźle, ledwo na oczy widziałam
Wystarczą mi bilety
Jak mąż pojedzie do pracy to się odezwę

Julka słodka jak zawsze

paula, kama fajnie, że wypad się udał. Dziewczynki się polubiły? ;-) Zdjęcie jakieś poproszę

Ja sobie wczoraj o 21 odpuściłam polowanie na avatar i już więcej nie mam zamiaru siedzieć

Wystarczą mi bilety

Jak mąż pojedzie do pracy to się odezwę

Anetka chyba wszystkich wczoraj dobil ten avatar! mnie i umi chyba najbardziej!
dzewczyny siedzialam od 9 rano czyli ponad 13 godz i klikalam!
jak pojawil sie avatar to znaim go obejrzalam podczas odswezenia str zrobila sie biala i ze nie odpowiada. zawiesila sie...
nim wlaczylam przgeladarke i kliknelam to juz daleko za murzynami bylam.
umi tez sie zawieszalo.
dzewczyny siedzialam od 9 rano czyli ponad 13 godz i klikalam!
jak pojawil sie avatar to znaim go obejrzalam podczas odswezenia str zrobila sie biala i ze nie odpowiada. zawiesila sie...
nim wlaczylam przgeladarke i kliknelam to juz daleko za murzynami bylam.
umi tez sie zawieszalo.
fikusek1988
Mama Alanka:)
mi sie nie zawieszal ale znajac moje szczescie to nic nie wygram
Agateczka a astme masZ???
Ja mialam,silendusznosci wiecznie na sterydach i naturalnie rodzilam:-) teraz robilam spirmetrie i jest wsio ok:-) takze mi sie wszytko poprawilo.
Agateczka a astme masZ???
Ja mialam,silendusznosci wiecznie na sterydach i naturalnie rodzilam:-) teraz robilam spirmetrie i jest wsio ok:-) takze mi sie wszytko poprawilo.
Ostatnia edycja:
Kamiśka :)
Daff tak właśnie zastanawiałam się czyj to post w tle
Julka śliczna :-) a brzucholcem si nie przejmuj moja ma taki sam ;-) jakby w ciąży była
Anetka chylę czoła na prawdę świetne body.

Julka śliczna :-) a brzucholcem si nie przejmuj moja ma taki sam ;-) jakby w ciąży była

Anetka chylę czoła na prawdę świetne body.
umi2
Chwiliami wlasnie mi ie przypmniałao ze miałam ci odpisac na pw i zapomnialam wybacz
Elizka do dentysty zmykaj jak najszybciej
Cherie spacerówki do 15 kg? nawet o tym nie wiedziałam
Fikusek najwazniejsze ze tobie sie zmiany podobają a Alan sie bedzie musiał dostosować
Vegas Gratuluje nowego słowa nic nie cieszy człowieka tak jak postępy dziecka
Daffi Anetka weźcie nie mówcie nic o tym awatarze bo mnie normalnie szlag trafił wczoraj, zobaczyłam ten awatar chce juz klikać a tu biała strona i zwiecha.... szok dosłownie A w ogóle to tak ślepa byłam że dosłownie nie bardzo widziałam co na nim jest:/ mogli by to wieksze dawać
Daffi gratki nowego cżlonka rodziny:-) a Julka w Bodach wyglada super co do brzuszka to mój jest rano szczuplutki ale jak sobie poje w ciagu dnia to na wieczór ma brzuch jak te dzieci murzyńskie

Elizka do dentysty zmykaj jak najszybciej
Cherie spacerówki do 15 kg? nawet o tym nie wiedziałam
Fikusek najwazniejsze ze tobie sie zmiany podobają a Alan sie bedzie musiał dostosować

Vegas Gratuluje nowego słowa nic nie cieszy człowieka tak jak postępy dziecka
Daffi Anetka weźcie nie mówcie nic o tym awatarze bo mnie normalnie szlag trafił wczoraj, zobaczyłam ten awatar chce juz klikać a tu biała strona i zwiecha.... szok dosłownie A w ogóle to tak ślepa byłam że dosłownie nie bardzo widziałam co na nim jest:/ mogli by to wieksze dawać
Daffi gratki nowego cżlonka rodziny:-) a Julka w Bodach wyglada super co do brzuszka to mój jest rano szczuplutki ale jak sobie poje w ciagu dnia to na wieczór ma brzuch jak te dzieci murzyńskie
fikusek1988
Mama Alanka:)
u mnie astma nie jest przeciwskazaniem do porodu naturalnego,mailam miec tylko wziew przy sobie w razie czego ale szczerze to podczas porodu nie mialam ani jednej dusznosci.fikusek1988 mam astmę ;(
umi ja musialam sie przyjzec temu awatarowi bo rzeczywiscie ciezko bylo zobaczyc co tam jest.
reklama