• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
witam sie i ja :)
nie to zeby, narzekała ale co tak malo naskrobałyscie:-D
Vegastak jak mowi Kama z tym trenem ;)ale ja mialam z jednej warstwy wiec nie był ciezki, za to byl leciutki i ładnie wyglądał ale swiadkowa mi go zle podpieła i na sali podczas wygibancow sie odpial i ktos za mna mi nadepnal i mam dziure:(
dobre sa te pampersy babydream???????

My w szpitalu 3 dni lezalysmytzn 3 dnia wyszlysmy ale to tak normalnie u nas sie lezy:) a Mala nie miala zoltaczki .
lolkak gdzie bylas jak Cie nie bylo?;p coo?? moja tez nosi 4 pampersow sleep and play ale denerwuja mnie bo nosi jej pod brzuchem jak dziadek:-D kupilam 5 nie zmarnuja sie jak bede za duze:)

Hej

Ewi
zdrówka dla dzieci;*
Gosia świetne są te pampki:) super chłonnośc i mięciutkie są:) no i niedrogie. Za 80szt dałam 39zł a są też paczki po 46szt za 20zł niecałe:)

Mała mi pomaga ogarniac domek:) Dała mi się dziś wyspac, przed 9 wstałyśmy:) U nas pogoda zachmurzona na razie. Przy dobrych wiatrach wybieram się dziś na solarium:) Jestem okropnie blada, przeszkadza mi to, czas się opalic.

Ja sie odzywam, że żyje i powracam po weekendzie:-)

Ewi zdrówka dla Justynki i Mareczka

ide poczytać co ta u was bo przez weekend nie miałam za bardzo okazji

Bry

EWI zdrówka dla dzieciaków.

Ja z Hania w szpitalu po jej urodzeniu bylam 4 dni niecałe, ale w czwartek (dzien przed urodzeniem jej) poszłam na patologie bo juz bylam 10dni po terminie i mnie wnocy wzielo i w piatek rano ja urodzilam na szczescie;-).
Daniel urodzil sie w niedziele rano o 4:10 a we wtorek kolo 15 wyszlismy ze szpitala:-)
a z Mikim rodzilam go we wtorek w nocy i w piatek wyszlismy.

Ehhh weekend zlecial szybko....:-)

Ostatnia edycja:
witam i ja

u nas brzydka pogoda znów i pada , a wczpraj świeciło słonce ale wiało. Co za pogoda a tu połowa kwietnia:szok:

Ja dzisiaj siedze w domku z Z , dopiero wieczorem ją zawieziemy do siostry.

Zuzia nauczyła się mówić ZABA i jak ogląda ksiązeczki to mówi zaba, zaba hehe

ewi zdróka dla dzieci, moja coś zaczęła kasłać ale mam nadzieje ze to nic powaznego

justyś ja tez nie chce się rostawać z Zuzia , ale niestety musze siedzieć w biurze, tylko dobre to ze jeszcze z 2 tygodnie, no ale M coś tam gadał ze moze by oddac Z do żłobka to ja mu wybijam pomyśł z głowy . Jeszcze pojdzie do przedszkola, wszystko w swoim czasie..

Malwina hehe słodko Zaba musi brzmiec w ustach Zuzi:) Moja ostatnio ma fazy na ''ała'' bo jak smaruję moje ranki na nogach to woła ''ała, ała'', powtarza też ciągle ''auto'', bezbłędnie jej to wychodzi, i woła ''ada'' ciągle. Już ją uczę mówic ''Adam'' bo to imię mojego brata to by chociaż znała imię jednego z wujków hehe:D
Ja też jestem anty żłobkowi, wiele moich koleżanek tam daje dzieci i wiecznie chorują, więc potem i tak muszą w domu byc i kogoś na szybko trzeba szukac do opieki jak te koleżanki pracują. Ale zaś w przedszkolu też tak jest, pełno zarazków.

Eliza a ja tak czytam juz którys raz twoja wypowiedź z zapartym tchem i dopiero jak przeczytała do konca zorientowałam sie ze codzi o poród:-D cały czas czytała pierwsze zdanie i cos mi przeszkadzało. Myslałam ze cos z Hanią
Mawina a u nas pieknie jest:-) gratuluje zaby:-) mój mówi na żabe jaba:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry