• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Elizka nie spoko nie chodziło mi o poprawianie tylko bardziej o to że cały czas cos mnie odrywało i z zapartym tchem wrcałam, czytałam do tego saego miejsca i od nowa musiałam cos zrobić:-D a jak udało mi sie przeczytac to sie samaz siebie zaczełam smiać:-p

Hehehehe no tak umi;-)

Kurcze a co tu takie pustki?
U mnie za oknem mrzy deszcz... bylam u lekarza z hania, bo ma takie dwie plamki na jezyku, i krostka sie zrobila na wardze, a wiec jedno to opryszcza (niewiem po kim odziedziczyla, ale chyba po mojej mamie bo ja nie mam i M tez...) a to na jezyku to jakies plamki geograficzne, i to takie jest, nie leczy sie:) a wiec jestem spokojna bo sie balam ze cos jest nie tak... ;-)

Ewi Dużo zdrówka dla dzieciaków.
umi Tak właśnie myślałam, że w weekend chciałaś sobie od nas odpocząć. Ile można z takimi babami na forum siedzieć?!;-):-D
paula :*

U nas pada deszcz :-(
Gadałam z siostrami i szwagrem na skypie. Szkoda, że kamerki nie mają, bo bym swoją nową siostrzenicę na żywo zobaczyła :-) Ale może w czwartek się uda:-)
Siostra ma problem z karmieniem i dokarmia małą butlą. Mam nadzieję, że to minie. W środę będzie u niej położna, może coś pomoże.
Jutro mam egzamin, mnóstwo nauki, a ja na skypie i bb siedzę już od dłuższego czasu. Dajcie mi kopa w tyłek, żebym w końcu się wzięła za naukę.
Rano mam wizytę z małą u neurologa. Najgorsze, że przenieśli przychodnię i teraz chyba będę musiała wyjść 2h przed wizytą z domu, żeby dojechać na czas:dry:

witam się dniem nooo możliwym do zniesienia ;D
byłam z Wiki na szczepionce nie chciałam jej trzymać wolałam ,żeby pielęgniarka się nią zajęła ale zaraz po zastrzykach ją zabrałam i razem z nią płakałam ;(
dobrze ,że była ze mną moja przyjaciółka zawsze raźniej było ;)
daffi ta kurteczka jest fioletowa w kolorowe kropeczki cieplutka na polarku ja za nią chcę 20zł jeżeli macie kogoś to postaram się dać namiary na moją mamę i ona paczką wyśle jest na 3-6miesięcy foto mogę wstawić

reklama
Paula mam nadzieję, że wkrótce będziesz w pełni zdrowa;*

U nas pogoda też deszczowa. Byłam na solarium, nacwiczyłam się na orbitreku sporo, hula hopem, Młoda jeszcze szaleje z dziadkami:) Jutro chyba pognam do dermatologa.

Pustki tu straszne, pilnujcie żeby wątek nie umarł;>

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry