• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lolkak w 4 się nie mieści :szok: o kurczaki :-D to ja chyba dla Julki 6 muszę kupić w takim razie :-D

Fikusek pisała że na Alana 4 są dobre, to już zgłupiałam nie ma pojęcia jaki rozmiar wziąć :sorry2:
Chyba wezmę 5 tak asekuracyjnie.

Vegas no tak pamiętam, modiłam się żeby wtedy nie urodzić :-D

Ale jakoś nie wyobrażam sobie żeby 5 dni J nie widzieć, codziennie czekałam kiedy w końcu przyjedzie.

reklama
Kaamaa wchodzi jeszcze,ale na pewno jak osiągnie z 10kg to trzeba się będzie przesiąść na większy rozmiar :-D:-D

Vegas jak była ta grypa, to w przychodni widziałam babkę ,która chodziła w maseczce i rękawicach,bo przecież można się zarazić:-D

hej laseczki troche mnie nie było ale mamy taki troche trudny okres
i doła mam strasznego bo musze do pracy wrócić a bardzo tego nie chcę bo muszę zostawić Antosia w żłobku jeszcze nie wiem czy się dostanie ale jak tak to we wrześniu a ja nie jestem gotowa się jeszcze z nim rozstać chyba ale wyjścia nie mam jak nie żłobek to może jakaś niania,nie wiem jutro napiszę więcej miłej nocki.

Justyś A dziadkowie nie mają możliwości zajęcia się Antosiem? Jakoś nie jestem zwolenniczką żłobków. Znajomych córka niby chodzi do żłobka, ale więcej przebywa w domu z powodu choroby :dry: Może jakaś koleżanka chciałaby sobie dorobić jako opiekunka?
Głowa do góry, lepiej iść do pracy teraz niż jak Antoś więcej będzie rozumiał.

Vegas jeszcze miała fajny kapelusz,więc już w ogóle wyglądała śmiesznie :-D:-D

Justyś tak jak pisze Koniczynka może jakaś Twoja koleżanka albo poszukaj jakiejś mamy,która siedzi w domu z dzieckiem?

witam poniedizałkowo. widze za dużo nie pisałyście.
Mareczek jak chryoke miał tak ma i kaszel doszedł, a wczoraj Justynkę wzięło i dzisiaj przerażona że mówić nie może.
wczoraj jeszcze wiało u nas a dzisiaj już słonklo swieci tylko ze rano było -1.
Fikusek Fajna przesyłka.ech mi to nei ma kto przysłać, tzn ciocia moja co we Włoszech mieszka przysyła czasami paczki ale jaki się okazuje nim docierają do mnie to już jest przebrane przez kogoś z mojej rodziny.
Kamcia No to trzeba kupować nowy komputer niestety. :tak:

ja z obydwoma moimi łobuziakami leżałam ponad tydzień w szpitalu.

reklama
Helloł

U mnie tez pięknaaa pogoda! :-) i już jest 6 st. to myślę że do 10 dobije na pewno dzisiaj, super.

Justyś a koniecznie musisz wracać do pracy? może uda się to trochę jeszcze pociągnąć żebyś mogła dłużej z Antosiem w domu posiedzieć?

A ja bym chciała żeby Julka chodziła do żłobka, po pierwsze bardzo lubi dzieci, i jest w miarę samodzielna i rozumna jak na swój wiek ( umie zawalczyć o swoje :-D) więc myslę że dała by sobie radę.

Ewi zdrówka dla dzieci :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry