• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ewi popatrz tyle schudłaś, odchudzałyśmy sie razem i ty wage utrzyujesz a ja przytyłam drugie tyle co zrzuciałam to powinno cie mocno zotywować przecież
Vi Kochana trzymaj sie wszystko bedzie dobrze, wracaj do nas juz z dzidzią:-)
Eliza:szok: ja to nie w temacie jestem:sorry2: ja nie miałam zadnych badań logopedycznych. A Hania bedzie szła do szkoły jako 6cio latka czy jako 7? Jest jeszcze w ogóle wybór?
KasiaF ja mam koło pracy 3 przedszkola zalezy mi na 2 i ofdle sie zeby i małego w przyzły roku wzieli:-p, ale jak widze jak on do dzieci biegnie na placu zabaw to sie ciesze, nie popycha nie bije, jest na prawde delikatny:-) czase tylko jak jest wyzsze dziecko to chce zeby go wzieło na rączki:-D. asz w domu małego przystojniaka:-)

reklama
No ja juz dom ogarnelam , pranie wisi, drugie sie pierze:-) obiad jest, i tez zaraz lecimy na dwor bo dzis to jest bosssko :tak:
Troche sie stresuje tym laryngologiem dzis ehhh... kolo poludnia jedziemy, ale jeszcze zadzwonie do rejestracji.

Kamcia trzymam kciuki by bylo wsio oki!

edit. UMI Hania idzie od wrzesnia jako do zerówki, a za rok juz do 1 klasy. ;] rocznik 2006 jest pierwszym rocznikiem który juz idzie obowiazkowo w wieku 5 lat do zerówki-przedszkola...

Od Rocznika 2006 (czyli Hania) we wrzesniu 2011 idzie do przedszkola a w roku 2012 od wrzesnia do pierwszej klasy :-)
No a potem Daniel w 2012 bedzie szedl do przedszkola... ;] a komunia wtedy jest nie w drugiej klasie a w trzeciej :-)

Elizka o dziekuje:-) czyli mój Kacper jako rocznik 2009 pójdzie do szkoły w wieku 6 lat:-) ale to szybko zleci ach:-) ale to dobrze bo w tym wieku dziecko szybciej sie uczy. Co do komunii tak wlasnie myslała ze w 3 klasie bedzie dobrze ze nie wpadli na to zeby przesunać na wczesniej bo jednak rok to spora róznica

A co tu taka poranna produkcja :-D

Witam witam ;)

Kamcia jedź lepiej racja, powinnaś czuć łokcie, stópki, wypychania. Mam nadzieję że jednak nie będziesz musiała zostać w szpitalu i będzie wszystko ok. A jak nie to będziesz miała wielkanocnego zajączka :-)

Kasia śliczne zdjęcia.

Ewi musisz być pewna siebie, nie ważne jak wyglądasz ale to jakim jesteś człowiekiem :tak: A mysle że dla wielu z NAs mogłabyś być wzorem.

ELiza powodzenia na wizycie.

Na podwórku jest pięknie i cieplutko już :-):-) niestety czeka mnie sprzątanie i wyjdziemy dopiero po drzemce.

Idę jeść śniadanie i przewinąć zołzę jakaś mania srajdolenia ją ogarnęła :-D wczoraj 4 sztuki dzisiaj juz dwie.

UMI nie ma za co ;-)

Kaama dolaczam do ciebie, Miki tez dzis 2 kupy male zrobil, ale pampers do wyrzucenia ;]
Musze szybo zakupic pampki bo od huggiesów robi mu sie dupa czerwona.. :dry:

No i smigamy na dworek za moment, tylko obejrzy Hania Umizumi.... :nerd:
Odezwe sie pewnie juz po poludniu... ehhh

Daffi puki co jest chyba jeszcze dobrowolnie ale jak nasze dzieciaki beda iały isc to zapewne zrobia juz obowiazkowo:-) i wtedy to raczej nie bedziesz miała wyboru:-p a czemu nie chcesz dawac dziecka wczesniej?

witam

A u nas nocka okropna, Zuzia nie spała, marudziła , wierciła się. Obstawiam na 99% ze to trójki :angry:

Vikamcia wszystko bedzie dobrze:)

Ewi przeciez nie waga się liczy , mi po ciazy zostało jeszcze z 10 kg , ale ja mam to gdzieś:nerd:

reklama
Daffi no tak Julka z grudnia... ja tam jestem za ty bardziej ze w przyszłym roku chce dac Kacpra do przedszkola i zastanawiam sie nad językiem angielskim dla niego w przedszkolu tym bardziej jak widze jego zapał do zapamietywania i uczenia sie nowych rzeczy, pewnie mu to przejdzie ale co tam. Gdyby było nieobowiazkowe to w zaleznosci od tego co by juz umiał chciałabym go wysłać jako 6 latka do pierwszej klasy. Moja kolezanka startowała jako 6 latka i dobrze sobie radziła przez cała podstawowke, z reszta sama chciałam isc wczesniej do pierwszej klasy. Dla tego ja jestem za:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry