• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hm... w takim razie u mnie powinno sie zatrzyac w wieku 2 lat jezeli o szczupłość chodzi:-D.

przegladam sobie zdjecia chrzestnej małego a tam taka perełka:-D

edit
konniczynka w sumie racja, ale od 25 do 30 strasznie blisko a po 30 to juz pójdzie szybko:/

reklama
Eliza Julka w huggisach tez doopkę miała czerwoną juz po jednym pampersie.

Dziewczyny obowiazek szkolny dla dzieci w wieku lat 6 wchodzi w 2012 czyli rocznik 2005 ma wybór albo zerówka albo pierwsza klasa 2006 już idzie obowiązkowo w wieku 5 lat do zerówki lub przedszkola. ( wiem bo szwagierki syn urodził się 2005 i cały czas ma dylemat co zrobić ale mały chyba idzie do 1 klasy bo więkość dzieci z jego grupy przedszkolnej rodzice posyłaja już do szkoły)

Oooo tak ja tez mogłabym się zatrzymać na 25 latach młoda ale już nie gówniara :-D piękny wiek :-)

umi Jaki fajny rudzielec :-D
A zmarszczki to indywidualna sprawa, wolę nie używać powiększających lusterek :-D I w lustra patrzę z bezpiecznej odległości, żeby się nie wystraszyć ;-) :-D
Nie zdaję sobie sprawy z tego, że ja się starzeję, ale jak sobie pomyślę, że np. mój brat zbliża się do 40, :szok: to dopiero zauważam upływ czasu

Umi nie zauważylam zdjęcia, zabrabiste :-D:-D

A skąd wiem bo obracam się w towarzystwie rocznika 85 :-D więkoszość już ustawiona w miarę finansowo i mieszkaniowo i doją od życia tyle ile się da :-D No i moja zołza będzie miała wtedy 6 lat to będę mogła sobie smycz w końcu popuścić :-D

Nawet zapomniałam ze młody robił taka mine jak sie wystraszył:-D

Konniczynka jaki rudy? złoty blond:-D a ile jest twój brat starszy od ciebie i masz jeszcze jakies rodzeństwo?
kaamaa no fakt wolnosc chyba ze postaraccie sie o rodzeństwo dla niej:-)

reklama
Koniczynka nie możesz bo jestes dobrą "matką polką" a to nie przystoi :-D:-D

Umi o co to to nie :-D:-p na pewno nie prędko o ile jeśli w ogóle będziemy no chyba że wpadka to trza będzie się jakoś pogodzić z tym.
Muszę iść założyć wkładkę do gina bo ni z tego nie będzie.

Dobra JUlka spi już od poł godziny a ja muszę w tym czasie łazienkę już ostatecznie sprzątnąć, do niedzieli już nie będę miała czasu :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry