umi2
Fanka BB :)
konniczynka o to wesoło mieliście w dzieciństwie:-)
No to jak kaamaa o sprzątaniu to ja sie pochwale, wczoraj poukładałam ciuchy w szafach, swoje małego i mojego T moich ciuchów poszedł wór:/ bo trzyałam je nie wiem po co szkoda mi było chyba wywalić, ciuchów małego tez poszedł wór ale do piwnicy, eh... a na poczatku roku robiłam mu przegląd... jak on rośnie szok
No to jak kaamaa o sprzątaniu to ja sie pochwale, wczoraj poukładałam ciuchy w szafach, swoje małego i mojego T moich ciuchów poszedł wór:/ bo trzyałam je nie wiem po co szkoda mi było chyba wywalić, ciuchów małego tez poszedł wór ale do piwnicy, eh... a na poczatku roku robiłam mu przegląd... jak on rośnie szok
Emilka robiła porządki 
Pięknie schudłaś, buźka śliczna, zrobisz sobie mały make-up, ułożysz włosy i na kieckę nawet nikt nie spojrzy, tak się w twarz zapatrzą
z czego ten łancuszek? ja dostałam na komunie złoty z medalikiem i kosztował max koło 100 zł. A Kacper na chrzest nie dostał żadnego łańcuszka i w sumie dobrze bo jak bedzie chciał to mu kupie taki jaki mu sie bedzie podobać, ja tamtego co dostałam nie nosze bo złota nie lubie
. U mnie w rodzinie sami chłopcy sie rodzą. Miałam nadzieje ze kuzynka urodzi dziewczynke ale wyszedł jej Adaś