umi2
Fanka BB :)
Ooo jednak ktoś był... a ja sobie poszłam bo myslałam, że nikogo nie ma
Liza mnie tez sie marzy pedagogika, tzn marzyła bo teraz wszyscy na to idą, ale ogólnie studia mi sie marzą. Co do dyskotek to tez nie szalałam, choc miałam możliwość. Ale ja nie lubiłam nigdy takich imprez wiec i tego nie brakuje
Kasia nie mów, że Kacper ci sie tak budzi i mówi, ze go nogi bolą. Mój młody od 3 dni ma to samo
. Zastanawiam sie czy mu czasem magnezu nie brakuje
agoosia jedziecie gdzieś na wakacje?
Młodamamusia, trudno siła wyższa ja np nie miałam żadnego antybiotyku, a pokarmu od poczatku zero.

Liza mnie tez sie marzy pedagogika, tzn marzyła bo teraz wszyscy na to idą, ale ogólnie studia mi sie marzą. Co do dyskotek to tez nie szalałam, choc miałam możliwość. Ale ja nie lubiłam nigdy takich imprez wiec i tego nie brakuje
Kasia nie mów, że Kacper ci sie tak budzi i mówi, ze go nogi bolą. Mój młody od 3 dni ma to samo
agoosia jedziecie gdzieś na wakacje?
Młodamamusia, trudno siła wyższa ja np nie miałam żadnego antybiotyku, a pokarmu od poczatku zero.
. Mówi sie trudno i żyje sie dalej
chyba ze naprawde mogloby cos sie stac wczesniej i cos widac opuchniecie itd, ale ja raz bylam u lekarza bo Hania wlasnie mając 1,5-2 lata skarzyla sie na bol nozek ale tylko w nocy;-) Pani doktor powiedziala ze dziecko w nocy rośnie, kosci rosną i to faktycznie moze bolec dziecko