reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ale tu pustki, jak nigdy :-p
Jak mnie nie ma to piszecie jak szalone, jak się w koncu pojawiłam, to prawie nikogo nie ma :-p

Daffi pytałaś? Kurcze chyba przeoczyłam, bo nawet nie wiedziałam.
Wiesz.. Zuzia czasami przechodzi samą siebie! Teraz kupiłam jej na imieniny trampolinę :-po taką: Zobacz załącznik 379350więc mam nadzieję, że na niej się wyżyje i już nie będzie miała siły, żeby marudzić ;-)

Daffi udało mi się wygrać licytacje za 26 zł + 16 zł przesyłka :tak: także taniocha :tak: u tego samego sprzedawcy można taką kupić na kup teraz za 69 zł + 16 przesyłka.
Mi się opłaciło licytować, bo trampolina jest nowa :tak: teraz akurat też jest licytacja i z tego co widziałam na razie idzie za 21 zł;-)

Anetka jak nikogo nie ma:)
Ja od rana zapracowana, ale juz skonczylam, wlasnie obiad zjedzony i odpoczywam, bo brzuch troszke pobolewa;]
@ sie pojawila dzis w 28 dniu jak nigdy:) po porodach z hania i danielem mialam po 30-34 dniach :tak:
Fajna trampolina;-)

Ja juz skonczylam na ten rok ogorki na zime:-) jeszcze zrobie z 20 złoików papryki we wrzesniu i koniec, wszystkie słoiki swoje wyrobie:-D

Dziewczyny, a ja mam takie jedno pytanie, bo wy macie starsze dzieciaczki już. CO można by kupić na roczek? Chodziki i takie rzeczy odpadają bo Malwinka już chodzi. A to jest Damiana chrześniaczka więc fajnie by było coś fajnego.. A ja nie mam za bardzo pomysłu....

Liza no teraz to się rozkręca i coraz więcej Was pisze :-p a ja korzystam, bo mam chwilę- Zuzia zasnęła :tak:

gosdia może coś w stylu Szczeniaczka Uczniaczka, Misia Edusia... Zależy ile chcecie pieniędzy przeznaczyć. Może być też Krzesełko-Uczydełko, Zebra-skoczek.

Daffi jak się nie da opisać, to pokaż :p

A jakbyś chciała licytować trampolinę, to masz link ;) http://allegro.pl/kolorowa-trampolina-z-raczka-dla-najmlodszych-nowa-i1741574286.html

gosdia hym to zależy tez co to dziecko juz ma w domku?:-)
Można kupic konika na biegunach, wózeczek z laleczką (moja Hania dostała i uwielbiała go do 3-4 lat! aż sie popsuł!!!:-D)

liza WÓZEK juz ma i jest w nim ciezko zakochana ;P.
Musze się wybrać dzisiaj do galerii dzięciecej i zobaczyć takie rózne zabawki edukacyjne o których piszę anetka bo ona próbuje juz mówić tylko ze wychodzi jej "nie" i "dej"

My idziemy z Zosią na dwór póki słońce, bo siedzi mi na kolanach i przeszkadza. W ogołe to ona ostatnio coś mało je ... Mleka to maks. 80 ml. nawet zupki nie chciała... Może to przez pogodę.

Anetka a trampolina ekstra ;) szkoda, że Malwiśka taka mała to byśmy jej takie coś kupili na pewno by się ucieszyła.

gosdia no chyba jednak za mała na trampolinę, skoro roczek ma.
A powiedz mi, gdzie jest ta Galeria Dziecięca? Bo ja jej znaleźć w Pile nie mogę :-D:-D:-p

Daffi aaa, myślałam, że na jakiejś licytacji polujesz na te ciuszki :-p bo napisałaś, że ciekawe czy uda Ci się kupić :-p
Jak będziesz licytować jak będzie "poniżej minuty" to pewnie nikt Cię nie przebije :-p ja nigdy wcześniej nie wpisuję ceny, bo to bez sensu, wtedy właśnie co chwilę cena jest podbijana i na końcu kosmiczna jakaś wychodzi ;-)

reklama
gosdia no racja nalepiej to i sprzedawca ci doradzi w takiej galeri ;-) sporo jest takich zabawek dla roczniaków chyba w sklepach :-) Ale ja dla dziewczynki to niewiem, predzej dla chłopaka cos bym doradzila:-D Hania juz ma 5 lat;P hehe dawne czasy czym sie interesowala mając roczek ;P

Do góry