reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

anetka wiesz gdzie jest ul. Styki ? Tam jest taka hala. Byl tam kiedys domator i to jest dokladnbie ne przeciwko domatora. Wjezdza sie w takia droge bez asfaltu i za 20 m jest galeria. jest nawet taki drgowskaz. Jest napisane na nim galeria dzieciecia sun baby bodajze. czesto sa fajne promocje :)

reklama
Daffi aaa to jeszcze lepiej :-) jeszcze nigdy nie próbowałam.
Jak ja licytowałam, to akurat też 2 osoby licytowały, wpisałam chyba do 40 zł :tak: a na szczęście udało się taniej.
Trzeba było uzupełnić zapasy zabawek, bo ostatnio sprzedałam sporo- krzesełko uczydełko, zebrę skoczka, żyrafę fp, bębenek :tak: A kupiłam teraz tą trampolinę i taki domek dla lalek:
Zobacz załącznik 379395
i Zuzia jest nim zachwycona :-)

edit:
gosdia kurcze, nie wiem za bardzo.. a ta Galeria może jest blisko jakiegoś punktu który mogłabym znać? :p koło jakiegoś większego sklepu może?

anetka a wiesz gdzie jest urząd Skarbowy??
Jeśli jedziesz tak, że masz Urząd z lewej strony to zaraz za nim skręcasz w lewo jedziesz kawałek prosto i są takie duże magazyny philipsa po prawej stronie i przed tymi magazynami jest taka jakby "dróżka" tam w prawo i jesteś przy galerii.
No nie wiem jak Ci to bardziej wytłumaczyć bo ja to mam orientację w terenie zerową :p

witam. jestem padnięta po weselu, już drugi dzień tak odpoczywam :-)
wytańczyłam się, najadłam się ciasta...:-)
dzisiaj pogoda jakaś dziwna, niby ciepło, ale się zanosi na deszcz ciągle.

Elwirka,
oj oby z ząbkami u was łagodniej się obyło.
wink2.gif

a co do teściów to masakra... najlepiej to nie wiadomo jakie zaproszenia wysłać.
Vegas, no gratuluję 15 miesięcy, 20 też :-)
fajnie że niedziela udana :) super fotki :) :)
klaudix, super że chrzciny udane, karuzela fajna i jak się patrzy na nią:-)
anetka, super trampolina.

Mariolcia jedz, jedz, póki możesz :-p:-p

Kinga Wszystkiego najlepszego :tak:

Ja teraz mam chwilkę dla siebie, bo Zuzia ogląda bajki :tak: już zajęła miejsce przed telewizorem, bo za 30 minut Literkowe Chochliki :-p

reklama
Elwirka, życzę cierpliwości z ząbkami.

a smarujesz czymś dziąsełka ?
ja za bardzo nie wiem, bo to dopiero przede mną...
ale się naczytałam w gazetach metod radzenia sobie z ząbkowaniem więc trochę kojarzę :)

Do góry