• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dziekuje wam

ale mam nerwa wiecie... jestem taka sfrustrowana jak rzadko kiedy :realmad:
kupiłam dziecku płytę z bajkami a tam zupełnie inne bajki nagrane są!!!! no co za shit! jutro ide oddać albo wymienić!

reklama
Oby szybko ząbkowanie przeszło, albo przynajmniej Oliwcia łagodniej przechodziła.:-)

ja już lecę, bo mam ochotę jeszcze dziś coś poczytać, tak mnie ostatnio na czytanie zbiera...
czyżby mi jakiś humanista rósł ?:-)

dobrej nocki:tak:

Kiinga wszystkiego naj,naj ;-)

mariolcia żebym wiedziała wcześniej,że Ty z Lublina to bysmy się spotkały ;-)

Daff,anetka ja ostatnio szukałam trampoliny ale takiej dla starszaków dla siostrzenic M. Zakup się nie udał,bo był za drogi dla wiadomo kogo ;-):-D

Anetka musisz wziąć nawigacje, albo dasz znać to Cię zaprowadzimy ;P
Elwirka współczuje z tym ząbkowaniem... To wszystko dopiero przede mną ;)

Lecę kąpać Zosie w jej nowej wanience bo kupiłam jej dzisiaj taką większą. ;)

reklama
witam

w koncu mam chwile czasu zeby napisac

urlop się udał, bylismy w tropicalnej wyspie, w Świerkocinie w zoo safari, w malborku w parku dinozaurów, jezdzilismy po okolicach zwiedzac stare koleje i wiele innych tzrczy...

Muszę pochwalić Zuzię bo jest mega grzecznym dzieckiem . Jest bardzo zywa i kochana. Potrafi coraz wiecej mówic ale z nocnikiem jest na bakier i narazie daje spokój,

Z M czasem lepiej czasem gorzej ale co zrobic... w czwartek ma urodziny.

kinga wszystkiego najlepszego

anetka fajnie ze do nas wróciłas:-D trampolina świtna

liza jestes poprostu super kobietką , jak czytam twoje posty to normalnie dech zapiera ze radzisz sobie tak swietnie ze wszystkim

ewi jak jazdy???

Wszystkie zdjęciia które wstawiacie są boskie!!!:tak:

dobrej nocki:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry