Witajcie
Byliśmy wczoraj u fryzjera, muszę włosy pofarbować we wrześniu
teraz nie chciałam bo na wesele chce miec ładny kolor. Od czerwca mi urosły prawie 3 cm i mam paskudne odrosty, ale teraz pociągnę je szamopnetką, tylko nie wiem ile mam ich kupić na moje włosy. Wie ktoś ile?
Mały był wczoraj super grzeczny, sam siedział na fotelu, nie kręcił się, ani nic. Cały czas z przejęciem mówił ze mu pani robi fyfure ( fryzure)
. Zaczał sie tylko wiercić jak mu maszynka na szyi robiła bo go łaskotało
. Babka skończyła, Kacper jej ładnie podziękował i do niej z tekstem
" siadaj tejaz ja ciebie ciesie " a na polski tłumacząc to miało chyba być cos w stylu " teraz ty siadaj, a ja cie uczesze"
Co do Elwirki to sporo racji jest w tym co Ci dziewczyny piszą. To że ktoś do Ciebie nie pisze to nie znaczy, ze masz omijać jego posty. Staraj się odpisywać wszystkim, a nikt nie poczuje sie zignorowany. Popatrz dziewczyny staraja sie odpisać wszystkim, nie zawsze to wychodzi bo wiadomo, są posty na które nie da sie nic odpowiedzieć, bo pisanie np " aha" jest bez sensu, ale warto sie postarać, jak nie dla nas to dla samej siebie:-)
Daffi ja dziś spałam na podłodze
, bo o 3 mały stwierdził, że on juz nie chce spać... dałam go do nas ale też sie trasznie wiercił i miałam go dosć, a potem po 4 zawału o mało nie dostała bo i misiek Kacpra na twarz zleciał
Ewi ja lubie Świadków
. Fajne dziewczyny do nas chodziły jedna zdawała mature wtedy co ja i one mi cos tam po swojemu tłumaczyły, ale z mojego pisma, a potem na luzie o szkole rozmawiałyśmy, fajne dziewczyny, a raz przyszły do mnie z koleżanką z która chodziłam na ruski. Nawet nie wiedziałam że ona jest świadkiem
młoda sliczne masz fotki z synkiem, ach świetnie razem sie prezentujecie
(Odpisała na razie na dzisiejsze posty bo z wczoraj jeszcze nic nie nadrobiłam)
Herbata całkowicie nie kojarzę, jakas podpowiedź, imie dziecka, albo ciaza albo cos innego?
gosdia to pewnie nasza pogoda z wczoraj przeszła do was, wpółczuje, u nas dziś slonko