reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Herbata wbijaj ;)
Umi cos mi pobrzękiwal o jakims koledze co by razem pojechali, ale wiecej wyciągnąc sie z niego nie dalo narazie ;P
No ja licze ze na najpotrzebniejsze rzeczy dla Hani wydamy kolo 100zl plus we wrzesniu książki, ubezpieczenie...... ;] zbierze sie tego ... a i buciki musze kupic adidasy, jakies pantofelki czy cos tez;P:(
Malwina tez sie zastanawiam nad grzywką ale ile z nią roboty mam to mi sie odechciewa;]
gosdia super konik:)

Ide odpoczac, glowa mnie boli cos....:(

reklama
gosdia jednorozec wymiata :-D
Elwirka wspolczuje nocek. widze ze Oli Ci niezle popalic daje. ale szybko rosnie, moze niedlugo bedzie lepiej!
Liza narobilas mi smaka na kapustke! eh...:-p
anetka szczerze to mi sie tez dluzy jak nie wiem...

GOSDIA rumak sliczny pewnie prezent sie spodoba
HERBATA okres zabkowania ale minie
DAFFI alez ja nieodbieram tego zlosliwie, no to mozesz sie zaglebic i pokopiowac linki bo jak juz to ja ostanio malo pisze wiec dobrze poczytaj co ostatnio pisalam bo uczeilas sie tylko MLODEJ ostni post jest do niej moj 6.08 gdzie skomentowalam zdjecia

Ostatnia edycja:
Cod o biedronki to póki kupowaliśmy tam pampki to wydawało siętę 100 lub czasem nieco mniej a teraz taką kasę wydaje się kiedy kupujemy hurtowo cukier lub mąkę.
Ja mam nadzieje że jutro dam radę zajść do biedronki bo widziałam ze mają mieć pędzelki artystyczne. chciałabym im się z bliska przyjrzeć. w ogóle to chyba przerzucę się na malowanie artystyczne ścian, bo wtedy jeśli wykonam prace to ludzie będą musieli zapłacić lub gdyby im się nie podobało to by mi powiedzieli że muszę coś zmienić a nie tak jak teraz dwie prace mam zrobione a na jedną wpłatę czekam już ho ho ho pół roku aż dałam spokój. mam nadzieję że z druga coś się wyjaśni.

a tak co do tematu włosów. Jak wzięłam ślub z S to nie pozwalał mi ściąć bo u się podobałam w długich, ale w tym roku odmieniło mi się, mimo tego ze wszyscy mówili ze w długich włosach mi ładnie to ścięłam je na przekór fryzjerce nawet, bo z żalem to robiła.
no sami popatrzcie
P1200262-1.jpg

i jeszcze parę zdjeć dzieci
na Mareczka buzię brudną nie zwracajcie uwagi, dali mu cukierka a potem fotki robili.
DSC04930.jpg

DSC04958.jpg

DSC05013.jpg

DSC05201.jpg

no i widoczek jaki mieliśmy przed pewną burzą
naprawdę wsyztsko było takie niebieskie
P1220808.jpg

Elwirka Tu nie chodzi o Młodą, ale o to ze większość Twoich postów jest albo tylko o Tobie, albo odpisujesz w nich tylko tym osobom którzy do Ciebie napisali.
Malwinka Super fotki.

Daffi szczerze mówiąc to nic:-p czasami jakąś odżywkę i tyle.

EWI wkurzyłabym się, gdybym miała tyle czekać na wpłatę :sorry: zresztą ja teraz czekam ponad 2 tygodnie na wpłatę za bębenek :baffled:
Moim zdaniem w krótkich włosach i ciemniejszych jest Ci o wiele lepiej :tak:
Fajne fotki :-p widzę, że Twoje dzieci też lubią kałuże :-p a Justynka ma takie krótkie włoski, obcinasz jej? Czy tak wolno jej rosną?
A widok świetny! Piękne niebo :tak:

Ja włosy mam już pofarbowane i jestem wściekła! Znowu będę musiała rozjaśniać :-( już miałam takie ładne jasne rude, a teraz pofarbowałam troszkę ciemniejszą i mam prawie takie same jak przed rozjaśnianiem :wściekła/y: zła jestem strasznie.
Jestem blada jak ściana i wyglądam tragicznie z takimi włosami.

Zuzia już wykąpana, teraz czeka na Chochliki :-)

Daffi wcześniej po rozjaśnianiu robiłam "złocisto-miedziany blond" i wyszedł jasny rudy, a chciałam taki bardziej intensywny i pofarbowałam "czerwień miedziana" i mam teraz takie ciemne, jakbym "mahoniem" pofarbowała :-(

EWI super fotki:) mi tez sie podobasz bardziej w długich ;P
A dzieciaki słodziaki! :-D

anetka wspolczuje ze sie źle ufarbowało ;//// własnie to jest dupne w farbowaniu.... ja jak juz to hyba jakąs szamponetką zarzuce na wlosy by przyciemnic bądz pogłębic kolor ;P:)

No i na kolacje robią sie frytki ;P :)

Tak szybko tylko was przeczytałam póki moja małpka śpi ;)
Dziękuje za pochwalenie konia ;)

Boże miałam poodpisywać coś... I juz zapomniałam co komu... :(

Ewi śliczne dzieciaczki!!! A to jeszcze nie był brud ;P Widziałabyś moich bratanków... To jest chodzące błoto :)

A moich włosach się w ogole nie wypowiadam.. Wypadają ciągle jak głupie... Najpierw je zapuszczałam na ślub, a że ślubu nie było to je obcięłam i nic mi nie pomogło...

Dafii , myłam w czarnej rzepie i tą belisse brałam i miałam odżywkę, ale odpusciłam sobie bo włosy po niej jak tłuste.. Ale skoro polecasz to, to może spróbuje...
Albo po prostu teściowa rzuciła urok na mnie, żebym wyłysiała :laugh2: i na to nic nie pomoże;P

reklama
Liza zabije Cię za te frytki :-p ja też mam zamrożone i przez Ciebie nabrałam na nie ochote :-p ale NIE, nie skuszę się ;-)

gosdia pewnie po ciąży tak masz? Ja w ciąży miałam świetne włosy i paznokcie, a po ciąży włosy zaczęły wypadać a paznokcie się łamać :baffled:

Daffi Ty miałaś czarne włosy? :szok: pokaż zdjęcie,bo sobie Ciebie tak nie wyobrażam :-p ja też miałam czarne, zeszłam do trochę jaśniejszych i teraz ostatnio w jeden dzień rozjaśniłam do takich jasnych rudych :-D nieźle musiało mi włosy popalić :-p i to w dodatku sama w domu rozjaśniałam :-p

Do góry