Hej Wam
Ja już padnięta jestem strasznie, fizycznie, pewnie ten brak czasu dla siebie tak robi bo mam go dopiero grubo po 21, no i rowerem zasuwam do pracy i z pracy dziennie, czyli po 6km, dla mnie to dużo jak na ogół mało się ruszam

A ostatnio na rowerze jeździłam w lato 3 lata temu

Pogoda powoduje senność, raz deszcz, raz słonko i tak cały dzień w kratę.
Kasiek super fotki, ale masz fajną figurę

Gadzina też fajna
Herbata ja nie umiałam spać w nocy pod koniec ciąży z przejęcia, ciągle czekałam na TEN dzień
Daffi oby Julci szybko przeszła okropna dolegliwość;*
Nikola jest fajna, czego nie mogłam powiedzieć o niej jak zaczynałam w lipcu pracę. Wtedy jedyne co umiała to płakać o byle co a tego osobiście bardzo nie lubię. Ale teraz tak jesteśmy zżyte z sobą, że Nikusia cieszy się na mój widok jak przychodzę a po 15 nie chce mnie puszczać do domu

No i wie dobrze, że mną rządzić to ona nie będzie jak swoimi rodzicami

Bo ja mam inny charakter od nich. I widać stosuje się do mnie

Hyhy.
Anetka oo lakiery fajne w Biedronce? A nie wiesz w jakiej cenie? Mi się wszystkie wykończyły, muszę uzbierać kolekcję.
Pewnie w końcu zafarbuję włoski, ale kiedy hmm nie wiem

Przez pracę za szybko mi te dni lecą.
Liza skoro ''nie zrobiona'' jesteś ładna to znaczy, że jesteś naturalnie ładna

To chyba dobrze, co?

Gorzej jakbyś się stroiła przed lustrem a ktoś by powiedział, że jesteś brzydka

Noo czyli Hania do zerówki a nie 1 klasy. Źle wczoraj zrozumiałam.
Klaudix śliczny Malec
Młoda hehe moja córa też uwielbiała karuzelkę. Od 2 miesiąca życia do pół roczku

tadam

tu miała 2 miesiące

Ewi bo jak jazdy są o poranku to ciężko o koncentrację. Człowiek nie wyspany. Ale za to ruch mniejszy na drogach. Ja tam lubiłam jazdy od ranka. Chyba w sobotę jadę się zapisać na prawko. Aż mi słabo na samą myśl

A gdzie
Rox? Gdzie
Beacia? Wróciła już?