reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witajcie:-)
Liza no ta wyprawka jest rozbrajająca, w suie dobre i 100 zł ale nie oszukujmy sie to kropla w orzu potrzeb:confused2:
lolkak:-D ja tak kiedys chciałam rosół robic mieso kupiła ale juz warzyw nie:-D
mazia91 Witaj:-)
Ewi moze cię zawiało?
konniczynka dawno cie nie było:-)
młoda świetnie sie prezentujez jako mamausia:-)
Kamcia co tam u was, pisz kobieto jak tam dziewczynki?

reklama
umi dokładnie nie marudze lepsze te 100zl niz nic ;]
Własnie mazia witaj :-)

Miki spi od 10:40, A ja siedze z Danielem, Hania pojechala znów do babci na rynek ;]
Na obiad potrawka z królika, ziemniaki i surówka z kapusty, jalbka i marchewki :)
Na dworze jest strasznie gorąco:/ odechciewa mi sie siedziec i wole w domu:tak:

Ale tu dzis ruch no nie mogę Was nadrobić:szok:

Liza ja liczę na dopłatę do przedszkola w przyszłym roku podobno jak sie ma rodzinne to połowe opłaty stałej pokrywa MOPS i tak licze ze 50 zł by mi zostawało w kieszeni+ rodzinne to akurat cała opłata stała by była opłacona no i mnie by zostało wyzywienie do opłaty, niby mała kasa ale jak czasem pomaga

umi to fajnie:-) u mnie Hania bedzie miala obiady z GOPSu, bo jesli sie rodzinne nalezy to i obiady:tak:

No ruch dzis tutaj jak na Marszałkowskiej ;P jak to mówią warszawiacy ;P
Gorąco dziewczyny sie opalają chyba;]

Liza to chyba w szkole tak albo tez w zerówce bo nie wiem czy w przedszkolu tak jest? A składałaś jakies podania na to czy coś?

Umi to sie załatwia wsio w GOPSie/MOPSie. Wypełniałam u nich papier o tym, byla wizyta ich w domu i tona papierów i "wywiad".
Tak to obowiązuje tylko w zerówce i szkole podstawowej i gimnazjum. dalej niewiem;] :tak:

liza to ja bym nie dostała jak by mi do chaty przyszli...:-D mieszkam w mieszkaniu mojej mamy a ona jak kupowała mieszkanie to remont zrobiła i za dobre warunki mamy:wściekła/y::-p... coz meble jak by zobaczyli to też pewnie by sie czepili bo mimo iz zapłaciliśmy za nie mniej niz w sklepie za takie kiepskiej kaości bo T. sam robił to ich wartośc zapewne by wyliczyli na wiecej:confused2:. Bez sensu takie wizyty są

ja wypiłam sobie theraflu, nasmarowalam się Wickiem vaporub, łyknęłam rutinoscorbin i psiknęlam Tantum verde i lepiej. tylko ze jestem strasznie zmęczona i dużo bym dała za drzemkę.
na dworz ebyliśmy ale juz prawie zasnelam (duszno jest) i wziełam dzieci do domu, właczyłam im bajkę z Myszką Miki "Książę i Żebrak" i odpoczywam. Nawet nie mam siły obiadu zrobić. dzisiaj poprostu będą jajka sadzone.
Umi no zawiało wieczorem. Spociłam się i zgrzałam troszkę przy robocie, i potem wiatr zawiał kilka razy a wieczorem już chłodno jest, jeszcze na noc nie zamknęłam okna i spałam bez niczego:-p

nie wiem za bardzo co mam pisać...

gosdia , młoda śliczne dzieciaczki :-)
umi u nas ok..
widzisz zawsze jak mam do nadrobienia to później już nie chce mi się dpoisywać co u nas :-p
pogoda do bani...
czekam aż przyjdzie mi dostawka do wózka :-) żeby Vi nie biegała ciagle tylko sobie będzie jechała :-)
Emma już wyrosła.. gada jak najęta , śmieje się ciągle..
mąż pracuje a ja w taką pogodę nie mam chęci wychodzić na spacery , ale za to mam czas dla znajomych choć ostatnio popsuł mi się samochód :sorry: ale już naprawiony
chciałam w lidlu zakupić body które były w promocji bo raz już kupiłam i byłam zadowolona ale wszytsko mi wykupili i nic nie kupiłam :sorry: za to zamówiłam na allegro z disneya :-)
co jeszcze
cały czas próbuję znaleźć inne mieszkanie.. już nam 2 z przed nosa sprzątnęli a jutro oglądamy trzecie..
mam nadzieję że tym razem nam się uda i je weźmiemy bo naprawde fajne.. ogród jest , pokoiki ładne.. jacuzzi :-)
trzymajcie kciuki :-p

reklama
umi no ale oni nie patrza co masz w domu, sie o wsio pytają czy jest dom na siebie, ziemia, samochód, wartosciowe rzeczy;] mnie dobiło jedno pytanie... Mianowicie: Ile jest łóżek w domu...:confused2::eek: Po co im to?:no: debilizm...
EWI oby pomogło!:*

Miki ogląda Lulusia a starszaki poszly do babci, jest tak goraco ze nic mi sie nie chce:(
A tak ogólnie dobiłam sie tym co nas czeka badz moze czekac.... wogóle brak słow...:-( jestem załamana, ale to nie temat na ogólny;] a wiec zatrzymam dla siebie ;] ehhhh jeb**e życie;(

Do góry