Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

czasem powie ..baba.. ale rzadko no a dzis zaczela wymawiac swoje imie - jak sie pytam jak masz na imie to ODP .. Alaa..
Qrcze tak fajnie to brzmi :-)
a ile ma Twoj synek ?? a i jakbys mogla to wstaw sobie suwaczki
tutaj jest wszystko napisane jakbys miala jakies klopoty https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...-f236/faq-wstawiania-zdjec-i-suwaczkow-17297/
Z każdego postępu jaki dziecko uczyni mamusia jest zawsze dumna mimo że innym może sie to błahostką wydawać
)... Mieszkanie ułożone tak samo jak nasze, metraż ten sam aza sam wynajem babka chce jeszcze raz tyle co my płacimy... Żeby tylko nasz właściciel sie nie dowiedział
No i boje sie żeby jacyś jeszcze bardziej hałaśliwi ludzie sie nie wprowadzili...
no właśnie miałam zapytać co z tymi kąpielami ?! ;/ bo ja prawie zawsze się moczę w ciepłej/gorącej wodzie to źle ? a niby dlaczego ? i czy bardzo źle czy pierdzielą głupoty
ja przez cala ciaze sie kapalam w wannie
fakt mama i siostra krzyczaly na mnie ale nie sluchalam ich
chodziaz jak tak teraz mysle moze dlatego mialam takie lozysko zwapnione - niee wiem 

dalej będę się moczyć i tak długo nie siedzę więc chyba git
właśnie owoców i warzyw też tak średnio muszę więcej jeść ale coś tam zawsze skrobnę

)..