Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale myślę że to zasługa tego że zawsze starałam się do niej duzo mówić ... non stop .. pokazywac rzeczy i opowiadać co to i wogóle szczeguły danej rzeczy

jak nigdy więc coś ją tam meczy ... oby więcej mi po nocach nie wstawała
bo nie jestem przyzwyczajona
U nas w domu też bardzo dużo się mówi, Martynka nawet zaczęła troszkę bajek oglądać, rzadko, bo rzadko, ale też coś z tego łapie. Ale zdaniami za bardzo jeszcze nie mówi. Potrafi powiedzieć ''nic tu nie ma'', albo ''nie ma, papa'' jak się ktoś np zapyta gdzie tata, ale tak to mówi po słowie. Za to zna ich sporo. Ostatnio na tapecie ''nie chce'' i co się ktoś pyta to ''nie chce''vegas racja i gaada jak najętaale myślę że to zasługa tego że zawsze starałam się do niej duzo mówić ... non stop .. pokazywac rzeczy i opowiadać co to i wogóle szczeguły danej rzeczy
i mimo ze nie ogląda bajek to zawsze puszczam żeby się nasłuchała rozmów i łapała słówka
ostatnio nawet zaskoczyła moja koleżankę![]()
ta jej pokazuje żelka i mówi "Viki to jest zielona żelka powiedz ładnie ZIELONY" Viki po swojemu "ziezieni" (bo nie umie wyraźnie powiedzieć zielony )
i za chwile "co to jest za kolor? " a Vi na to " to jest grin" (green) - oczywiście po angielsku

(szczotko szczotko hej szczoteczko ooo w prawo w lewo w lewo w prawo ooo)
a naraze niech śpiewa jak umie a ja z nia spiewam poprawnie oczywiście
a Emka tak tak siedzi ładnie sama sobie i się bawi ale ja wolę żeby więcej lezała (Vi też siedziała tak szybko )
jak można nie przyjść na chrzciny
późnije przecież nie trzeba ale w kościele wypada
fajnie ze tak szybko uczy sie mowic, chocby tylko po swojemu narazie. a Emma faktycznie szybko siada